Ο Τζιφόπουλος πρώτη επιλογή για γενικός αρχηγός

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος είναι αυτή τη στιγμή η πρώτη επιλογή για τη θέση του γενικού αρχηγού. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και ραντεβού. Υπήρχαν σκέψεις να είναι κάποιος για τη θέση αυτή εκτός της οικογένειας του Άρη, αλλά προκρίθηκε η άποψη να γνωρίζει την κιτρινόμαυρη πραγματικότητα.

Η απόφαση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού ήταν δεδομένη, κατανοώντας ότι για να λειτουργήσει η ομάδα παρά τον εκούσιο υποβιβασμό της στην ερασιτεχνική κατηγορία πρέπει να λειτουργεί 100% επαγγελματικά.

Όπως σημειώσαμε νωρίτερα, υπάρχουν ανοιχτά θέματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι του Άρη, διοικούντες και τεχνικό τιμ, τα οποία και μεγαλώνουν την ανάγκη για την κάλυψη της θέσης του γενικού αρχηγού που θα δίνει λύσεις, ώστε να λειτουργεί ο καθένας απερίσπαστος στο πόστο του.

Υπήρχαν αρκετές σκέψεις και ονόματα. Κάποια στιγμή έπεσε στο τραπέζι να είναι άνθρωπος εκτός της κιτρινόμαυρης οικογένειας, αλλά τελικά προκρίθηκε ως πρώτη επιλογή η περίπτωση του Γιάννη Τζιφόπουλου, ο οποίος έχεΙ διατελέσει και στο παρελθόν γενικός αρχηγός.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρχει συνάντηση των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Τζιφόπουλο, ενώ υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

To Top