Ο Τζιφόπουλος σκιαγραφεί τον Χατζηνικολάου

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο προπονητή του Άρη, Γιάννη Χατζηνικολάου με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες στην ομάδα για περίπου μια πενταετία, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο στήσιμο της ομάδας, με δεδομένους τους περιορισμούς σε ανανεώσεις και μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α,Ν. 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στον νέο τεχνικό του Άρη: «Και σαν παίκτης ήταν καλός, αλλά και σαν προπονητής είναι νέος και φιλόδοξος. Καλή επιτυχία στο έργο του. Χρειάζεται υπομονή, ξέρει τα δεδομένα και τα προβλήματα του Άρη. Είναι στα θετικά ότι γνωρίζει την νοοτροπία του συλλόγου, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι ρευστά, μπορεί να συναντήσει προβλήματα. Είναι πολλά σε μια ομάδα, από τα οποία θα εξαρτηθεί η πορεία ενός προπονητή. Υπάρχει και ο κόσμος, η διοίκηση κτλ. Καλή επιτυχία λοιπόν. Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, γιατί θα υπάρχουν και πάλι περιορισμοί σε ανανεώσεις και μεταγραφές. Αυτές πρέπει να γίνουν σε συνεργασία του προέδρου και του προπονητή. Σε αυτές τις επιλογές των παικτών, χρειάζεται και τύχη».

 Για τον χαρακτήρα του Γιάννη Χατζηνικολάου, όπως τον έζησε αυτός, είπε: «Ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά ήταν και θετικό άτομο. Το αν θα πετύχει, θα εξαρτηθεί από τις συγκυρίες. Θα πρέπει πάνω από όλα να υπάρχει στην ομάδα διοικητική ηρεμία για να  βοηθήσουν περισσότερο οι παίκτες και ο προπονητής. Όπως είπε και νωρίτερα, θα υπάρχουν περιορισμοί, αλλά πέρυσι απέδειξαν ότι και τα νεαρά παιδιά μπορούν να βοηθήσουν.  Αυτό λοιπόν που προέχει είναι η διοικητική ηρεμία».

 

Για το αν θεωρεί ότι ο κ. Χατζηνικολάου θα πετύχει στον Άρη και για το αν είναι η κατάλληλη επιλογή, όπως δήλωσε και ο Νίκος Γκάλης, επεσήμανε: «Προέρχεται από την οικογένεια του Άρη. Η επιτυχία είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων. Το παν είναι η ηρεμία. Ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει για άλλη μια χρονιά την ομάδα, γιατί ο Άρης το έχει ανάγκη. Είπαμε ότι με τους περιορισμούς που υπάρχουν σε μεταγραφές και ανανεώσεις, πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις».

 

Για το αν συμφωνεί με τις ανανεώσεις των τεσσάρων παικτών, στους οποίους δίνει προτεραιότητα η διοίκηση, υπογράμμισε: «Δεν έχει σημασία τι θα πω εγώ. Η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνει σωστές επιλογές».

 

Τέλος, για τον Γιαννιώτα, ο οποίος φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από τον Άρη, σχολίασε: «Από τη στιγμή που θέλει να φύγει, καλά κάνει. Είναι επιλογή του ίδιου, δε του είπε κανείς από τον Άρη ότι δεν τον θέλει. Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, οπότε είναι λογικό να θέλει να πάει στο εξωτερικό τώρα που έχει την ευκαιρία να το κάνει. Του εύχομαι καλή επιτυχία και να ξέρει ότι θα τον παρακολουθούμε».

To Top