Χαντ: “Αγαπώ τον Άρη, εάν μιλήσουμε θα τα βρούμε…”

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη, Τζέρεμι Χαντ, τοποθετήθηκε για την εγχείρηση που έκανε στο πόδι του, για την αποθεραπεία που θα διαρκέσει ως τον Αύγουστο, για τον Βαγγέλη Αγγέλου που έκανε πολύ καλή δουλειά, όπως ανέφερε, αλλά και για το ζήτημα παραμονής του και την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον “Αρένα” δήλωσε τα παρακάτω:

Για την πρόσφατη εγχείρηση που έκανε και το πως νιώθει: “Νιώθω πραγματικά πολύ καλά. Ο γιατρός μου είπε πως πήγε πολύ καλά η εγχείρηση, ήδη άρχισα να νιώθω καλύτερα. Ήδη, περιμένω πως και πως να έρθει ο καιρός που θα μπω στο γήπεδο και θα αρχίσω προπονήσεις”.

Για την αποθεραπεία του και το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο παρκέ: “Aυτή τη στιγμή αυτό που πρέπει να κάνω είναι να αφήσω να περάσει ο χρόνος ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως το πόδι μου. Αυτό που κάνω είναι να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα σε ένα κλειστό χώρο με οξυγόνο, ώστε να γίνεται ολοένα και καλύτερα το πόδι μου. Εν ολίγοις, σε 2 μήνες πιστεύω θα είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ, να χτυπήσω τη μπάλα στο παρκέ, να κάνω προπονήσεις και να ετοιμαστώ για την επόμενη σεζόν”.

Για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην ομάδα τη φετινή σεζόν: “Ο προπονητής μας έλεγε πως πρέπει να είμαστε και να παραμένουμε μια οικογένεια. Μας έλεγε πως πρέπει πάντα να παλεύουμε, να τα δίνουμε όλα. Πάντα ήμασταν πολύ δεμένοι μεταξύ μας, πάντα είχαμε άριστες σχέσεις μεταξύ μας και κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια τη φετινή σεζόν. Θα κρατήσουμε τη φετινή σεζόν ως βάση για την επόμενη και κατ’ αυτόν τον τρόπο να συνεχίσουμε στο ίδιο κλίμα”.

Για το τι τους ενέπνευσε και έβγαζαν πολύ καλή εικόνα από ένα σημείο κι έπειτα: “ Όταν σε στηρίζουν όλοι, έχεις τον συμπαίκτη σου να είναι πάντα δίπλα σου, νιώθεις πολύ καλά και γι’ αυτό βγάζαμε αυτή την εικόνα στο γήπεδο. Μας έλεγε ο κόουτς πως ο καλύτερος προπονητής μες στο γήπεδο είναι ο συμπαίκτης μας και πραγματικά, από ένα σημείο και μετά νιώθαμε σαν μια οικογένεια. Ο κόσμος αναγνώρισε αυτή την προσπάθεια και μας επιβράβευσε με το χειροκρότημα του. Ξαναλέω, πως αυτό το κλίμα και την ατμόσφαιρα πρέπει να την κρατήσουμε και για την επόμενη σεζόν, είναι πολύ σημαντικό”.

Για το Βαγγέλη Αγγέλου και τη δουλειά του: “Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να βρει τους ρόλους για τον κάθε παίκτη, για να μας κάνει ομάδα. Κι εμένα προσωπικά, με βοήθησε πολύ να εξελιχθώ και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είναι πολύ καλός προπονητής και εξίσου σκληρός στις προπονήσεις. Αλλά αυτό είναι επιβεβλημένο’!

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει στον Άρη: “Αγαπώ την πόλη, αγαπώ την ομάδα και τη διοίκηση και χαίρομαι πολύ που με θέλουν και την επόμενη σεζόν. Πιστεύω πως εάν κάτσουμε και συζητήσουμε θα τα βρούμε και θα συνεχίσω να φορώ τη φανέλα του Άρη και του χρόνου”!

To Top