Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» πρόεδρο της Ελλάδος τον Τσιτσιπά! (video)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε για το ποιος από τους 8 που συμμετέχουν στο ATP Finals 2020 θα μπορούσε να είναι καλός πρόεδρος για την χώρα του και επέλεξε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Για άλλη μια φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει ότι πιστεύει πολύ στον Στέφανο Τσιτσιπά. Για τον τενίστα έχει μιλήσει πολλές φορές με καλά λόγια αλλά και για τον άνθρωπο και την προσωπικότητα επίσης.

Η τελευταία είναι στο Λονδίνο. Όταν ο Σέρβος ρωτήθηκε ποιος από τους 8 που συμμετέχουν στο ATP Finals είναι ο κατάλληλος για πρόεδρος στην χώρα καταγωγής του αυτός απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Ο Τσιτσιπάς θα είναι καλός ηγέτης για την Ελλάδα. Είναι σκεπτόμενος, χαρισματικός και έχει πολύ υγιείς απόψεις για την κοινωνία και τον κόσμο. Πιστεύω πως θα ήταν πολύ καλός σε αυτό», είπε το Νο1 του κόσμου για τον Έλληνα τενίστα.

Φυσικά όλοι οι άλλοι έδωσαν το χρίσμα στον Νόβακ Τζόκοβιτς για να γίνει ο πρόεδρος της Σερβίας. Στο ιδιο video οι παίκτες απάντησαν ποιον θεωρούν καλύτερο χορευτή, ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του από τους 8 αλλά και ποιος είναι αυτός που έχει καλύτερο στυλ στο ντύσιμο του.

Ρωτήθηκαν και σε ποιο άθλημα θα ήταν καλός ένας από τους 8 τενίστες και οι περισσότεροι είπαν για τον Ναδάλ στο ποδόσφαιρο, ο Τσιτσιπάς είπε πως ο Ναδάλ θα ήταν καλύτερος στο γκολφ ενώ ο Ζβέρεφ “θόλωσε” τα νερά και επέλεξε τον Τιμ ως ποδοσφαιριστή.

To Top