Ο Τσαλδάρης λέει αντίο με την συγκατάθεση του Άρη!

Ο Δημήτρης Τσαλδάρης κατά πάσα πιθανότητα έπαιξε χθες το τελευταίο του παιχνίδι με τον Άρη. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βενέτσια του Αντρέα Ματσόν, αφού και ο Άρης δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στο καμπιονάτο.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο Έλληνας ενημέρωσε ως όφειλε την διοίκηση ότι έχει πρόταση από την Βενέτσια, που βρίσκεται στην 4η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και στοχεύει στην έξοδο στην Ευρωλίγκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PRESSARIS υπήρξε ήδη επαφή του παίκτη με τον Λευτέρη Αρβανίτη, που είχε εγγυηθεί με προσωπική επιταγή το συμβόλαιο του Τσαλδάρη στον Άρη, αλλά και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη.

Οι κίτρινοι θα αφήσουν τον Τσαλδάρη ελεύθερο εφόσον και ο ίδιος το θέλει και έχει την πρόταση στα χέρια του και λογικά αυτό θα γίνει μέσα στο επόμενο 24ωρο, αρκεί να τα βρουν οι δύο πλευρές στο οικονομικό για τη λύση του συμβολαίου. Λογικά αυτό θα γίνει και ο 32χρονος γκαρντ θα φύγει για την Βενετία…

To Top