Νέο «χαστούκι» από την Ισπανία: Θα παιχθεί από το 59’ το Καρταχένα – Θέλτα!

Στην ποδοσφαιρικά «υπανάπτυκτη» Ισπανία επιμένουν να… προκαλούν: Το παιχνίδι Καρταχένα – Θέλτα, το οποίο διακόπηκε στο 59′ επειδή ο βοηθός διαιτητή χτυπήθηκε στο κεφάλι από μπουκάλι, θα ολοκληρωθεί κανονικά, με απόφαση της ισπανικής Λίγκας! Όχι, ο Πάνος Μπιτσαξής δεν έχει παρέμβει μέχρι στιγμής για να εκφράσει την αγανάκτησή του…

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (07/04), για την 33η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβισιόν, διακόπηκε στο 59′ με το σκορ στο 1-1, όταν ο βοηθός Θέσαρ Νταβίντ Εσκριμπάνο Πέρεθ χτυπήθηκε στο κεφάλι από άγνωστο αντικείμενο, που πιθανολογείται ότι ήταν μπουκάλι!

Επρόκειτο όμως για κανονικό τραυματισμό και όχι τύπου… Κουρομπίλια, αφού κατά την ιατρική εξέταση εντοπίστηκε στο κεφάλι του άτυχου βοηθού ένας μώλωπας διαμέτρου 1 εκατοστού.

Σήμερα, η αρμόδια επιτροπή της ισπανικής Λίγκας (LFP) έλαβε υπόψη της τα δεδομένα και αποφάσισε τα προβλεπόμενα από τους κανονισμούς: Το ματς Καρταχένα – Θέλτα θα συνεχιστεί κανονικά από το 59′, την ερχόμενη Τρίτη (17/04), αλλά κεκλεισμένων των θυρών! Παράλληλα, στη γηπεδούχο ομάδα επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 6.000 ευρώ –μόλις το 9% του αντίστοιχου προστίμου που επιβλήθηκε στον Άρη!

Και επειδή εκεί δεν είναι Ελλάδα, οι εμπλεκόμενες πλευρές αποδέχθηκαν την απόφαση με απόλυτο σεβασμό, χωρίς να την σχολιάσουν, ούτε βέβαια παρενέβη με… οργίλο ύφος κάποιος πολιτειακός παράγοντας ή κάποιος αθλητικός εισαγγελέας, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις…

To Top