Δριμεία ανακοίνωση των παικτών: «Η διοίκηση ξεχνά ότι έχουμε οικογένειες»

Ανακοίνωση σε έντονο ύφος εξέδωσαν οι βολεϊμπολίστες του Άρη, με την οποία γνωστοποιούν ότι απέχουν από τις προπονήσεις εδώ και μία εβδομάδα και εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια για τις οικονομικές οφειλές της διοίκησης απέναντί τους.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι «κίτρινοι» απέχουν μία νίκη από την 5η θέση και την ευρωπαϊκή έξοδο, αλλά θα δώσουν το καθοριστικό παιχνίδι (κόντρα στο νικητή του αγώνα Λαμία – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, πιθανότατα το Σάββατο 21/04) χωρίς ξένους παίκτες και ουσιαστικά απροπόνητοι. Μετά τον Ιβάν Μπόικοβιτς, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Μάριο Ζέλιτς, ενώ οι παίκτες θα συμπληρώσουν 12 ημέρες χωρίς προπόνηση, αφού το επόμενο προγραμματισμένο ραντεβού τους στο Αλεξάνδρειο είναι για την Τρίτη του Πάσχα (17/04)…

Το ΤΑΠ Άρης δεν ανταποκρίθηκε επαρκώς στις απαιτήσεις των παικτών για καταβολή των οφειλομένων πριν από την πασχαλινή διακοπή, έτσι απόψε οι βολεϊμπολίστες εξέδωσαν μια δριμεία ανακοίνωση, εξηγώντας την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των παικτών:

«Οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του Άρη θέλουμε να ενημερώσουμε φιλάθλους μας πως, εδώ και μια εβδομάδα, απέχουμε από τις προπονήσεις, διότι η διοίκηση είναι ασυνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι μας. Η ομάδα εδώ και τρεισήμισι μήνες έχει ξεπεράσει τον εαυτό της και, ενώ ήταν φαβορί για υποβιβασμό, έχει ήδη καταλάβει την έκτη θέση και διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη. Αφήσαμε στην άκρη το οικονομικό για να πετύχουμε τους στόχους μας και τα καταφέραμε. Η διοίκηση ξεχνά ότι έχουμε οικογένειες και ζούμε αποκλειστικά από το βόλεϊ. Ήδη, έχουν φύγει οι ξένοι παίκτες για οικονομικούς λόγους. Δόθηκαν λίγα χρήματα σε κάποιους παίκτες και οι υπόλοιποι περιμένουν.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο επόμενο παιχνίδι, έχοντας πολύ κακή ψυχολογία και δώδεκα ημέρες χωρίς προπόνηση. Δεν έχει ενδιαφερθεί κανένας και οι περισσότεροι θα κάνουν Πάσχα χωρίς χρήματα. Ευχόμαστε στον κόσμο μας καλή Ανάσταση».

To Top