ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τσιλιγγίρης, ο Έμαν που επιστρέφει και τα γάντια βασικού την Κυριακή!

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα της Κυριακής με την Λαμία θα ξεκινήσει από σήμερα, με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει ένα σημαντικό “κέρδος” από το ματς του ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Τον Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο νεαρός γκολκίπερ έδειξε απαράμιλλο θάρρος, δεν “μάσησε” παίζοντας στα 19 του χρόνια για πρώτη φορά σε ένα ντέρμπι και με τις καθοριστικές του επεμβάσεις αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Πλέον, Μίχαελ Ένινγκ και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Αλέκος Ράντος, καλούνται να επιλέξουν τον τερματοφύλακα του Άρη την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Λαμία.

Μπορεί ο Χουλιάν Κουέστα να ήταν στον πάγκο κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ο Ισπανός σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φάμπιαν Έμαν.

Ο Αυστριακός είχε αποβληθεί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του και πλέον είναι και πάλι στην διάθεση των προπονητών του.

Όλα δείχνουν, αν και θα αποδειχθεί και μέσω των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα, πως με την εμφάνιση που είχε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης στο ΟΑΚΑ, δύσκολα θα χάσει τα γάντια του βασικού την ερχόμενη Κυριακή με τον Έμαν στον πάγκο.

To Top