“Ο Τσιμίκας εναλλακτική επιλογή του Έμερσον για τη Νάπολι”

Η Gazzetta dello Sport συνδέει τον Κώστα Τσιμίκα με τη Νάπολι ως εναλλακτική του Έμερσον και κάνει λόγο για “οριστική προσπάθεια” σε μερικές μέρες για τον Έλληνα μπακ.

Ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι για τη θέση του αριστερού μπακ, έστω κι αν αποτελεί εναλλακτική επιλογή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport.

Οι “παρτενοπέι” αναζητούν βασικό ποδοσφαιριστή γι’ αυτήν τη θέση και η πρώτη επιλογή είναι ο Έμερσον της Τσέλσι, ο οποίος βρίσκεται εκτός πλάνων του Τόμας Τούχελ, τουλάχιστον για την ενδεκάδα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ζητούν 20.000.000 για να πουλήσουν τον… πρωταθλητή Ευρώπης και με σύλλογο και με εθνική, ωστόσο το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2020 και ο ιταλικός σύλλογος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει αυτό το ποσό.

Οι “μπλε” μπορούν να ενεργοποιήσουν μονομερώς όρο που επεκτείνει το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και γι’ αυτό η Νάπολι έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τον Έμερσον, ωστόσο έχουν και μία εναλλακτική επιλογή.

Η Gazzetta ισχυρίζεται ότι αυτή είναι ο 25χρονος Έλληνας, ο οποίος πριν από ένα χρόνο απέρριψε την προοπτική της Νάπολι για να καταλήξει στη Λίβερπουλ. Στην πρώτη σεζόν του στο “Άνφιλντ” τα πράγματα δεν είχαν την τροπή που θα ήθελε, όμως τόσο οι “κόκκινοι” όσο και ο ίδιος είναι αποφασισμένοι για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, βρίσκεται στην Αγγλία για τις συζητήσεις με την Τσέλσι, ωστόσο έχει έρθει σε επαφή και με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. “Η προοπτική της Νάπολι δεν τον δυσαρεστεί καθόλου, ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Τζιουντόλι δεν θα περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου την απόφαση της Τσέλσι για τον Έμερσον Παλμιέρι”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα και καταλήγει: “Μέσα σε μια εβδομάδα, χωρίς νέα από το ‘μέτωπο’, ο διευθυντής θα επιχειρήσει την οριστική προσπάθεια για τον αμυντικό της Εθνικής Ελλάδας”.

To Top