“Ο Τσιώλης έστειλε το μήνυμα”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρης Μπάμπης Μουστακίδης σχολίασε την απόφαση του Σάκη Τσιώλη να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο για πρώτη φορά στην καριέρα του στους ποδοσφαιριστές, αλλά και… τον εαυτό του, υποστηρίζοντας ότι ο προπονητής των κίτρινων έστειλε το μήνυμα.

“Είναι μία δική του απόφαση, η οποία δείχνει ότι το μερίδιο ευθύνης τους βαραίνει όλους. Θέλει να δείξει ότι είναι μαζί και στα προβλήματα και στις νίκες. Ίσως θέλει να δώσει το μήνυμα στους παίκτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Εγώ το βλέπω πολύ θετικά. Δεν το έκανε για να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά για την ουσία. Το πιστεύει αυτό. Σίγουρα νιώθει και εκτεθειμένος από τους παίκτες και προδομένος από τις επιλογές του” τόνισε ο Κατερινιώτης πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μιλώντας στα “Αθλητικά Νέα 98.7”.

Ο Μουστακίδης σχολίασε ακόμη ότι: “Το θέμα είναι οι παίκτες να καταλάβουν στην πράξη κάποια πράγματα. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο πιστεύει ο προπονητής ότι πρέπει να ληφθούν πιο δραστικά μέτρα. Σίγουρα έχουν καταλάβει και οι παίκτες την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα, χωρίς να ψάχνουν δικαιολογίες. Ωστόσο οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε. Έχουμε μείνει πολύ πίσω, δεν κάναμε καλό ξεκίνημα. Όλα αυτά θα φανούν μες στο γήπεδο. Είναι σίγουρο ότι ο παίκτης θα θορυβηθεί, όσο και αν είναι το μέγεθος του προστίμου. Θα καταλάβει ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο η κατάσταση και ότι θα πρέπει να αλλάξει. Όταν φανεί το πρόστιμο δεν είναι λύση, πρέπει να δείξουμε την πόρτα της εξόδου σε κάποιους παίκτες. Για αυτό ο Άρης πρέπει να στηριχτεί σε παίκτες που πραγματικά θα ιδρώσουνε για την φανέλα και θα προσφέρουν πραγματικά στην ομάδα. Πρέπει να ψάχνουμε λύσεις και σε άλλους παίκτες. Στον Έλληνα παίκτη θα το βρούμε πιο εύκολα το φιλότιμο”.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στην Κρήτη, κόντρα στον Εργοτέλη, τόνισε ότι: «Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι κομβικό γιατί πρέπει να ανακάμψει ψυχολογικά και γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι ζωής και θανάτου. Πρέπει επιτέλους οι παίκτες να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και πρέπει από όλους να παρθούν δραστικά μέτρα και να ξεκαθαρίσει πλέον το τοπίο».

To Top