ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φαμπιάνο θυμήθηκε την… τρέλα με την Παλμέιρας με δυο “χρυσά” γκολ και μίλησε για Άρη: “Περνάω καλά, μεγάλη εμπειρία”! (photo)

O Φαμπιάνο ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ, στην πιο “γεμάτη” εμφάνισή του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Βραζιλιάνος θυμήθηκε ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια της καριέρας του με την Παλμέιρας και μίλησε και για τον Άρη! Πριν από πέντε χρόνια, ο Φαμπιάνο με κεφαλιά σκόραρε για να δώσει στην Παλμέιρας τη νίκη επί της Πενιαρόλ στο 55ο λεπτό, για τη φάση των ομίλων του Λιμπερταδόρες 2017. Η νίκη με 3-2 έκανε τους οπαδούς της Παλμέιρας ξεσπάσουν σε… παραλήρημα στο Allianz Parque.

Με αφορμή το παιχνίδι αυτό και το γκολ του, μίλησε στο Nosso Palestra της πατρίδας του, ομολογώντας ότι: “Αυτό το παιχνίδι κόντρα στην Πενιαρόλ αντιπροσωπεύει το πώς παίζεται το Λιμπερταδόρες. Ήταν ένα από τα πιο τρελά παιχνίδια που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω. Αποβολή του Ντουντού στο τέλος… Πριν από το γκολ, είχα ήδη κεφαλιά και ο τερματοφύλακας είχε κάνει μεγάλη απόκρουση. Μπορώ να συνοψίσω αυτό το γκολ ως το 55′ του δεύτερου ημιχρόνου ως ένα από τα πιο συναρπαστικά της καριέρας μου. Το να βλέπεις το πλήθος να ξεσπάει από χαρά είναι ένα απίστευτο συναίσθημα”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο γκολ του τίτλου της Βραζιλίας στον προτελευταίο γύρο του Brasileirão εκείνη τη χρονιά, εναντίον της Σαπεκοένσε:  “Θυμάμαι παιχνίδι, μ’ εκείνο το γκολ, στο οποίο γίναμε πρωταθλητές Βραζιλίας,  μπορώ να το περιγράψω ως το πιο σημαντικό της καριέρας μου. Ήταν ιδιαίτερο που ήμουν απέναντι στην Σαπεκοένσε, την ομάδα που με έφερε στην ποδοσφαιρική σκηνή της Βραζιλίας. Το να πετύχω ένα γκολ τίτλου σε έναν σύλλογο όπως η Παλμέιρας, με παθιασμένο κόσμο, με κάνει να μένω στην ιστορία και δεν το σβήνει κανείς”.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε και για την παρουσία του στον Άρη. Όπως είπε: “Είναι μια πολύ καλή εμπειρία στην καριέρα μου η ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Αυτό μου φέρνει εμπειρία στην επαγγελματική, αλλά και προσωπική ζωή. Περνάω πολύ καλά στον σύλλογο, κάνοντας μια γεμάτη σεζόν. Σχετικά με την Παλμέιρας, την παρακολουθώ, δεν έχω κόψει τις ρίζες, κράτησα κάποιες φιλίες με παλιούς συμπαίκτες και μακάρι να δίνουν πάντα χαρά στους οπαδούς της ομάδας”.

To Top