ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Φετφατζίδης την τελική απόφαση, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ιταλία…

Ο Άρης έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να αποκτήσει ως ελεύθερο (θυμηθείτε ΕΔΩ) τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει πως θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ έχει και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Μετά τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα, ο Άρης έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Πορτογάλος με την απουσία του. Οι “κιτρινόμαυροι” όμως ενδιαφέρονται για την απόκτησή μόνο αν μείνει ελεύθερος. Στον Πειραιά, ωστόσο, αν και αρχικά θα ήθελαν να κερδίσουν κάτι από τον Γιάννη Φετφατζιδη, στου οποίου τον επαναπατρισμό επένδυσαν οικονομικά, δεν θα έλεγαν “όχι” στο να λύσουν άμεσα το συμβόλαιό του. Κι αυτό θα λογίζονταν ως κέρδος.

Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον έχει δείξει και η ιταλική Φροζινόνε που αγωνίζεται στην Σέριε Α. Με την μόνη διαφορά πως θέλει τον ποδοσφαιριστή δανεικό από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, καλύπτοντας κι ένα μέρος του συμβολαίου του. Τι σημαίνει επί της ουσίας αυτό για τον Ολυμπιακό; Πως θα μεταθέσει την οριστική λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Φετφατζίδη για το ερχόμενο καλοκαίρι, άρα απλά θα “σέρνεται” αυτή η ιστορία.

Πλέον, το… μπαλάκι της οριστικής απόφασης είναι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ή θα επιλέξει να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα την καριέρα του ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ή θα λύσει το συμβόλαιό του και θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει (ή θα έχει) μεταξύ των οποίων βέβαια και αυτή του Άρη.

To Top