Πέφτει από νωρίς στα… βαθιά ο Τόνσο

Ο Μάρτιν Τόνσο αποκτήθηκε για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά τον Άρη, με τον Σάββα Παντελίδη να τον επιλέγει ακριβώς διότι γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει μέσα στο γήπεδο ο Αργεντινός.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παρότι χθες έκανε την πρώτη του επί της ουσίας προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα” την Κυριακή στην Λάρισα δεν αποκλείεται να ξεκινήσει την αναμέτρηση, έχοντας θέση στο αρχικό σχήμα.

Κι αυτό διότι οι απουσίες των Μπρούνο Γκάμα και Χαμζά Γιουνές, δημιουργούν κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν με τον 29χρονο επιτελικό μέσο να παίρνει φανέλα βασικού από το πρώτο κιόλας ματς.

Άλλωστε, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστικό ρυθμό, καθώς ήταν βασικός στον Αστέρα Τρίπολης, καθ΄όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού της φετινής σεζόν.

Στα μόνα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε με την προηγούμενη ομάδα του, ήταν αυτό της τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αλλά και στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα.

Ο Αργεντινός καλείται με το… καλημέρα της παρουσίας του στον Άρη να δείξει κάποια στοιχεία που θα αποδεικνύουν πως καλώς αποκτήθηκε από τους “κιτρινόμαυρους” για να κάνει την διαφορά στην επίθεση.

To Top