ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Φλιώνης… ανακρίθηκε από σπουδαστές! “O Aρης, η Ιατρική και ο κόουτς Πρίφτης”

Είναι από τα παιδιά που έχουν κατακτήσει πολλά με τη δουλειά και την ταπεινότητά τους. Ο Δημήτρης Φλιώνης βρήκε στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και μίλησε σε σπουδαστές Γενικής και Αθλητικής Δημοσιογραφίας.

Χαμογελαστό και συνειδητοποιημένο παιδι, δε δίστασε να απαντήσει σε όλες της απαντήσεις με ειλικρίνεια. Όντας φοιτητής ιατρικής είπε για το αν μπορούν να συνδυάζονται Πρωταθλητισμός και σπουδές. «Δεν είναι καθόλου εύκολο. Και τα δύο απαιτούν πολλές ώρες και προγραμματισμό. Ο στοχευμένος επαγγελματισμός και η παρακολούθηση των μαθημάτων θέλουν μεγάλη συνέπεια».

Για την επιλογή της Ιατρικής: «Εγω συνειδητά επέλεξα να περιορίσω τις προπονήσεις και να δώσω εξετάσεις. Μετά την επιτυχία με την Εθνική στο Βόλο, είχα δικαίωμα να περάσω σε όποια σχολή θέλω, αλλά το είχα πετύχει ήδη. Δε μετανιώνω για τίποτα».

Οσο για τη δική του παρουσία: «Εγω πήρα κάποιες ευκαιρίες στους αγώνες με τον ΠΑΟ λόγω τραυματισμών και προσπάθησα να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος. Η φετινή χρονιά είχε επιμονή και δουλειά. Στο μυαλό μου είναι η βελτίωση, να δουλεύω 100% και να φτάσουμε σε μια ωφέλιμη χρονιά. Ενας τίτλος με τον Αρη, πάντα στο μυαλό μου η δουλειά. Προσωπικά δεν αλλάζω τον τρόπο σκέψης μου, ενώ η Ιατρική ήταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη, αφού με προέτρεψε ένας θείος μου να το ακολουθήσω».

Για τις νίκες με τον ΠΑΟ τόνισε: «Όταν χάναμε 2-0, μας είπε ο Σίμτσακ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην ισοφαρίσουμε. Κάναμε καλά παιχνίδια, μας βοήθησε και ο κόσμος και αυτές οι δύο νίκες ήταν φοβερό συναίσθημα. Στον πέμπτο αγώνα, κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν έφτανε αυτό. Όμως, το παλέψανε». Επίσης, για την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Είναι πολύ κοντά στην ομάδα και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ. Ειτε στις νίκες είτε στις ήττες. Μας στηρίζει με τον τρόπο του και αυτό το νιώθουν όλοι στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο».

Ο νεαρός γκαρντ του Αρη συνεχίζει ανελλιπώς τις προπονήσεις και δεν εφησυχάζει. Την Δευτέρα θα κατέβει στην Αθήνα για την Εθνική Νέων Ανδρών και το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.

Οσο για τον κόουτς Πρίφτη; «Είναι κοντά σε όλους και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια. Το μοντέλο της προπονητικής που ακολουθεί είναι από τα πλέον σύγχρονα και είναι πολύ σημαντικό που έμεινε. Δουλεύει με μεγάλη σοβαρότητα».

To Top