ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο χρόνος πιέζει! Ούτε λεπτό για χάσιμο για την νέα ΠΑΕ… Στόχος να γίνουν όλα μέχρι τις 24 Ιουνίου

Οι εξελίξεις τρέχουν, η επόμενη μέρα του Άρη για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ δρομολογείται. Το άνοιγμα λογαριασμού «ειδικού σκοπού», όπως το χαρακτηρίζουν, στην ουσία θα κρίνει και το ποιος θα αποτελέσει το πρώτο «αφεντικό» της νέας ΠΑΕ Αρης, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να είναι αυτή τη στιγμή “μόνος στο παιχνίδι”, την ώρα που υπάρχουν μόνο σε… θεωρητικό επίπεδο φήμες για δεύτερο ενδιαφερόμενο.

Όπως έχει σημειωθεί μετά την πρόσκληση της πενταμελούς επιτροπής η προθεσμία είναι μέχρι τις 24 Ιουνίου, προκειμένου, όποιο θέλει από τα 492 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ΑΣ να καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιάς για να καλυφθεί όλο ή μέρος των 1.200.000 για το νέο μετοχικό κεφάλαιο.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος πιέζει τον Αρη. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί ούτε λεπτό. Στόχος να να καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο μέχρι τις 24 Ιουνίου.

Αυτό θα βοηθήσει τον  Αρη να κάνει τα επόμενα βήματα που χρειάζονται για τη σύσταση της ΠΑΕ (σ.σ.: ΓΕ.ΜΗ., ΕΕΑ, ΕΠΟ) και κατ’ επέκταση τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League.

Όπως σημειώνουν στην Αλκμήνης αν υπάρξει καθυστέρηση από μια ενδεχομένη μη κάλυψη του κεφαλαίου, τότε χαμένος και πάλι θα βγει ο Αρης. Κι αυτό δεν το θέλει κανείς.

To Top