Ο Χάαλαντ για το γκολ του Αγουέρο στην ΚΠΡ: «Τρέχαμε στο σαλόνι με τον μπαμπά μου και ουρλιάζαμε»

Το γκολ του Σέρχιο Αγουέρο απέναντι στην ΚΠΡ είναι το πλέον χαρακτηριστικό για την Μάντσεστερ Σίτι. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι και κυρίως οι οπαδοί των πολιτών έχουν δει την ιστορική ανατροπή που χάρισε στην Σίτι το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια.

Το νέο μεγάλο αστέρι των «μπλε» Ερλινγκ Χααλαντ μίλησε στο περιοδικό Four Four Two για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως το πανηγύρισε τότε σε ηλικία μόλις 12 χρονών.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το θυμάμαι τόσο καλά, σαν να ήταν χθες. Ήταν τρελό. Αυτή ήταν η στιγμή μας, αυτή ήταν η μέρα που ο σύλλογος έγινε πρωταθλητής. Κάτσαμε να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι, ο μπαμπάς μου ήταν εξίσου ενθουσιασμένος με εμένα. Η Σίτι έχανε από την ΚΠΡ των 10 παικτών. Είμαστε τεράστια φαβορί και χάνουμε. Είμαστε σε απόγνωση. Στη συνέχεια, όμως, μετά από 91 λεπτά ο Έντιν Τζέκο σκοράρει και αρχίζουμε να έχουμε ελπίδα, αλλά ο χρόνος είναι τόσο λίγος. Το γκολ της νίκης ήταν τόσο περίεργο. Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν στο έδαφος, αλλά με κάποιο τρόπο πέρασε την μπάλα στον Αγκουέρο. Κλείνει τα μάτια του και σουτάρει. Τρέλα. Εγώ και ο μπαμπάς μου, σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας, και αρχίσαμε να τρέχουμε στο σαλόνι ουρλιάζοντας. Τι στιγμή”.

To Top