ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Σε κανέναν φιλοξενούμενο εισιτήρια»

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε ότι και φέτος δεν θα διαθέσει εισιτήρια σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα. Συνεπώς αυτό ισχύει για το ματς της Κυριακής.

Στη σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

“Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνει γνωστό ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Εξυπακούεται ότι δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τον αγώνα της Κυριακής 28.08.2022 με αντίπαλο τον Άρη, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος)”.

ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Σε κανέναν φιλοξενούμενο εισιτήρια, στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν διαρκείας»

Ο Παναιτωλικός δεν θα χορηγήσει επίσημα εισιτήρια στους φιλάθλους του Άρη, για το παιχνίδι της Κυριακής (28/8 – 19:00) κάτι που ήταν γνωστό από χθες και σήμερα απλά επιβεβαιώθηκε μέσω ανακοίνωσης από την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνει γνωστό ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Εξυπακούεται ότι δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τον αγώνα της Κυριακής 28.08.2022 με αντίπαλο τον Άρη, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος).

To Top