“Ο Χαβίτο, η κιτρινόμαυρη… γιάφκα και το νέο μουσείο για τον Άρη”

Ο Μπάμπης Αναστασιάδης, πρώην πρόεδρος του βόλεϊ του Άρη και επί σειρά ετών μέλος του δ.σ. του ΑΣ Άρης, μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την βραδιά που έγινε με κεντρικό πρόσωπο τον Χαβίτο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την βραδιά με τον Χαβίτο:

Η οικογένεια Γαϊτανίδη βρίσκεται στους αφανείς ήρωες που αγωνίστηκαν για τον Άρη. Ήταν από τις πιο όμορφες στιγμές γιατί και ο Χαβίτο αγαπήθηκε πολύ. Μας αγάπησε σαν να είμαστε μία οικογένεια.

-Για το μαγαζί Μπερλίν:

Είναι πολύ αγαπητοί κάνουν την δουλειά τους υπέροχα και είναι ένα ζωντανό μουσείο του Άρη. Πήγαμε για λίγο και καθίσαμε μέχρι το ξημέρωμα. Το πιο ωραίο είναι κάποιες πιπεράτες στιγμές που δεν βγαίνουν συχνά στην επιφάνεια.

-Για την ιστορία του Χαβίτο:

Μας έλεγε ότι θα ήθελε να έρθει πάλι. Το επιχείρησε και μας είπε για κάποιες στιγμές που ζούσε με τα παιδιά και εξέλαβα ότι το ήθελε πάρα πολύ. Και τώρα να μου πείτε να έρθω, έρχομαι και η γυναίκα του το ίδιο.

-Για τον Άρη του σήμερα:

Εγώ μετά από πάρα πολλά χρόνια χαίρομαι και νιώθω μία σιγουριά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Καρυπίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά. Είναι η πρώτη φορά που αποπνέει ο σύλλογος υγεία σε όλα τα επίπεδα. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δεν βιώσαμε μία περίοδο του χαλίφη, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους ανθρώπους που δίνουν λεφτά για την ομάδα μας. Να έχουμε ενότητα. Την λέξη αξιοπρέπεια δεν πρέπει να την ξεπουλήσουμε.

-Για την οργάνωση:

Πρέπει να οργανωθούμε και οφείλουμε όλοι να δώσουμε συγχαρητήρια για την οργάνωση που βλέπουμε. Να προσπαθήσουμε να μεγαλουργήσουμε.

-Για μια την ιδέα δημιουργίας ενός νέου μουσείου του Άρη:

Γίνεται μία προσπάθεια και θέλουμε την βοήθεια του Ερασιτέχνη, της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, για να οργανώσουμε ακόμη ένα μουσείο μέσα στο γήπεδο του Άρη. Δεν θα ήθελα να πω ονόματα γιατί κανένας δεν θέλει τον τίτλο του προέδρου. Ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό το βήμα. Πολύ μεγαλύτερο από το μουσείο του μπάσκετ. Καλούμε όλο τον κόσμο να μας φέρει ό,τι έχει από τον Άρη. Θα ξεκινήσουμε από το ποδόσφαιρο. Θα επιλέξουμε έναν χώρο που ήδη υπάρχει μέσα στο Χαριλάου.

To Top