Τρεις μήνες απλήρωτοι στο Open, o “Ζορό” Νεφελούδης… αγνοείται

Τρεις μήνες απλήρωτοι στο Open, o “Ζορό” Νεφελούδης… αγνοείται.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Αξία», υπάρχει έντονος προβληματισμός στους κόλπους του Open, ιδιοκτησίας του (και) καναλάρχη (στα πρότυπα όλων εκείνων του πρόσφατου παρελθόντος που εξαγόραζαν ΠΑΕ, κανάλια, επιχειρήσεις κτλ, αποκτώντας δύναμη και άμεσα πρόσβαση στην εξουσία) Ιβάν Σαββίδη, καθώς οι εργαζόμενοι στις παραγωγές των σίριαλ αλλά και όχι μόνο, έχουν να πληρωθούν πάνω από τρεις μήνες.

Εργαζόμενοι που περιμένουν τα χρήματα που έχουν δουλέψει για να συντηρήσουν τις οικογένειες τους, χρήματα δεδουλευμένα, που σίγουρα δεν τους περισσεύουν, για να αγοράσουν π.χ. μερικών χιλιάδων ευρώ λαχνούς σε κάποια ακριτική Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας

Εξίσου αποκαρδιωτικό για εκείνους, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, είναι το γεγονός ότι το κανάλι παραπαίει στη θεαματικότητα. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι και στο ενημερωτικό κομμάτι έχουν αρχίσει οι καθυστερήσεις.

Την ίδια ώρα βέβαια, ο “Ζορό” Νεφελούδης… αγνοείται. Πρόκειται για τον γ.γ. του υπ. Εργασίας, ο οποίος ενώ δήλωνε ότι ήταν άνεργος και καταλαβαίνει (;) τους φτωχούς, αλλά σύμφωνα με το βιογραφικό του, είχε ξεχάσει ότι έχει δουλειά και μισθό (ΘΥΜΗΤΕΙΤΕ ΕΔΩ)! 

To Top