Ο Χαντ στο PRESSARIS: “Μου συμπεριφέρθηκαν σα να είμαι κομμάτι της οικογένειάς τους, γι αυτό είπα ‘ναι’ στον Άρη!”

Ο Τζέρεμι Χαντ ήταν ο τελευταίος χρονικά παίκτης που ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ και θα συνεχίσει για δύο ακόμη χρόνια να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στην ομάδα που όπως λέει και ο ίδιος αισθάνεται «οικογένεια» του. Από το Μέμφις όπου συνεχίζει να προπονείται αδιάκοπα για να επανέλθει στο αγωνιστικό επίπεδο που απαιτείται μίλησε αποκλειστικά στο PRESSARIS για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη.

Ο Αμερικανός οριοθέτησε ομαδικούς και ατομικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν και αναφέρθηκε και για το στάδιο της αποκατάστασης στο οποίο βρίσκεται. «Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να παίζω σε ένα τόσο ξεχωριστό σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία», ήταν το πρώτο σχόλιο του 30χρονου γκαρντ – φόργουορντ που δήλωσε: «Είπα το «ναι» στον Άρη κυρίως για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποί του. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι κομμάτι της οικογένειας τους και αυτό ήταν κάτι που το εκτίμησα πάρα πολύ. Με την παραμονή του κόουτς και κάποιον άλλων παιδιών πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετά καλή ομάδα».

Όσον αφορά τους προσωπικούς του στόχους, ο Τζέρεμι Χαντ υποστήριξε πως «προσωπικά θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του πρωταθλήματος και να βοηθήσω πολύ σε αυτό το κομμάτι» ενώ για τον Άρη είπε ότι «σαν ομάδα θεωρώ ότι θα παλέψουμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Αλήθεια νιώθω ενθουσιασμένος και ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται».

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε και στο στάδιο της αποθεραπείας στο οποίο βρίσκεται μετά την εγχείρηση, στο γόνατο, που υποβλήθηκε στα μέσα του περασμένου μήνα: «Δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι μετά την εγχείρηση που έκανα. Βρίσκομαι σε καλό στάδιο και νιώθω πως η διαδικασία αποκατάστασης πηγαίνει πολύ καλά. Μέρα με την μέρα νιώθω καλύτερα».

 

To Top