Ο Χαριστέας για τον Άρη, αλλά και τον… ΠΑΟΚ

Δεν το κρύβει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Άρη, δεν αρνείται ότι θα πήγαινε στον ΠΑΟΚ, δηλώνει ότι είναι φίλος του ο Βρύζας και χαίρεται που ζει στη Θεσσαλονίκη! Ο Άγγελος Χαριστέας μιλάει για όλους και για όλα, όσα συνάντησε στη μακρινή διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, από το Στρυμωνικό των Σερρών μέχρι την κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

– Θα ήθελες να γυρίσεις στον Άρη;

«Για να γυρίσεις θα πρέπει να σε θέλουν. Κι εγώ δεν έχω δεχθεί κάποια πρόταση. Ακόμα και να ήθελα δεν θα μπορούσα… Μακάρι όμως να γυρίσω στον Άρη και κάποια στιγμή να κλείσω εκεί την καριέρα μου. Το ξέρω ότι ο κόσμος με εκτιμάει. Είναι τιμή για μένα να ζω στη Θεσσαλονίκη και να γνωρίζω την εκτίμηση του κόσμου. Είναι μια μεγάλη επιτυχία μέσα από την πορεία μου στο ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι του Άρη με σέβονται και αυτό μου δίνει χαρά…»

– Ό Άρης έχει προβλήματα φέτος…

«Πάντα είχε προβλήματα διοικητικά και οικονομικά. Πάντα όμως ήταν όρθιος. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα. Πάντα θα βγαίνει νικητής κόντρα στα προβλήματα. Ο κόσμος είναι η μεγάλη του δύναμη. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε…»

– Πως αισθάνθηκες που μπήκες ως αντίπαλος στο Χαριλάου;

«Για μένα σημαίνει πολλά. Για κάποιους άλλους ίσως όχι… Ο Άρης μου έδωσε το πρώτο συμβόλαιο μου, να φορέσω τη φανέλα του, ήταν η πρώτη μου αγάπη στα ρομαντικά χρόνια του ποδοσφαίρου. Αυτά τα πράγματα δεν ξεχνιούνται…»

– Που θα συνεχίσεις τώρα την καριέρα σου;

«Έχω δύο προτάσεις. Μία από ομάδα της νοτιοανατολικής Ελλάδας και μία από το εξωτερικό…»

– Θα προτιμούσες να γυρίσεις τώρα στον Άρη;

«Ναι τώρα είναι μια καλή στιγμή. Αν δεν γυρίσω τώρα που μπορώ να προσφέρω ακόμα, θα περάσουν τα χρόνια και θα είναι πιο δύσκολα…»

Θα πήγαινα στον ΠΑΟΚ

– Στον ΠΑΟΚ θα πήγαινες; Ο Βρύζας ήταν συμπαίκτης σου στην εθνική…

«Ο Βρύζας είναι πραγματικά φίλος. Έχουμε ζήσει πολλές στιγμές μαζί. Σήμερα βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα τον ΠΑΟΚ. Ιδιαίτερα φέτος ο ΠΑΟΚ είχε καλή παρουσία. Τα τελευταία χρόνια έγιναν καλές κινήσεις τόσο από τον Ζαγοράκη όσο και από τον Βρύζα».

– Θα πήγαινες;

«Δεν έτυχε να συζητήσω το θέμα με τον Βρύζα. Δεν μου έχει περάσει όμως από το μυαλό. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα να συζητήσω μαζί του ένα τέτοιο ενδεχόμενο…»

– Μήπως δεν θα ήθελες να παίξεις στον ΠΑΟΚ επειδή έπαιξες στον Άρη;

«Όχι δεν έχω τέτοια κολλήματα. Μετά από εννέα χρόνια στο εξωτερικό τα έχω ξεπεράσει. Δεν υπάρχει θέμα να πάς από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό ή από τον Άρη στον ΠΑΟΚ.  Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ακολουθείς το συμφέρον σου…»

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Χαριστέα στο sport2310.gr


To Top