Πλέι οφ τέλος με σεντόνι, δοκάρια, φωνές και… καψώνια!

Με γκολ του Τοτσέ στο 62′, ο Παναθηναϊκός νίκησε με σκορ 1-0 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και εξασφάλισε την πρωτιά στη βαθμολογία των αγώνων κατάταξης. Η ΑΕΚ που πήρε, τελικά, το «καλό» εισιτήριο για το Europa League (μόνο ένας προκριματικός γύρος για τους ομίλους) «φωνάζει» για την λανθασμένη ακύρωση του γκολ του Λυμπερόπουλου στο 16′.

ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Τοτσέ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 65′ Κουίνσι, 72′ Μαυρίας, 82′ Καντέ – 48′ Λαγός, 64′ Φούντας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζέκα, Κλέιτον (90’+2′ Πετρόπουλος), Νίνης (71′ Καραγκούνης), Κουίνσι, Τοτσέ (72′ Μαυρίας).

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Λαγός, Κοντοές, Μανωλάς (57′ Φούντας, 67′ Κλωναρίδης), Μάκος, Βάργκας, Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο (26′ Γκουντγιόνσεν), Λυμπερόπουλος.

*** Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Ατρόμητος νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τούμπα, τερμάτισε τρίτος και έστειλε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίξει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League σε εννιά εβδομάδες, να κάνει προετοιμασία εξπρές, να δώσει δυο ματς μέσα στο λιοπύρι και να χρειαστεί συνολικά έξι για να δώσει το «παρών» στους ομίλους! Σωστό καψώνι…

ΣΚΟΡΕΡ: 12′ Φυτανίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκάνησα)
ΔΟΚΑΡΙΑ: 50′, 72′ Αθανασιάδης, 76′ Σταφυλίδης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 90+3′ Οικονόμου
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σταφυλίδης (89′ Τσουκαλάς), Σαλπιγγίδης (70′ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Λίνο, Λάζαρ, Αθανασιάδης, Ετο, Νιμανί, Κατσικάς, Γιάννου (46′ Παπάζογλου).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Οικονόμου, Φυτανίδης, Επστάιν (57′ Ιγκλέσιας), Νάστος, Αναστασάκος, Μπάλλας, Γιαννούλης, Σφακιανάκης (68′ Μήτρογλου), Καραμάνος, Δημούτσος (60′ Αθανασίου).

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    14

2) ΑΕΚ                         9

3) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ         8

4) ΠΑΟΚ                      7

 

To Top