ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Χρηστίδης έρχεται, στην έξοδο ο Πακ, σε αναζήτηση για ψηλό Αμερικανό

Η έλευση ξένου ψηλού, που θα καλύψει το κενό του Ίσμαελ Σανόγκο, σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βασίλη Χρηστίδη, θα δημιουργήσει ανακατατάξεις στις θέσεις των ξένων.

Ο Ρισόντ Πακ, που, είναι τραυματίας αναμένεται να “κοπεί” από το ρόστερ του Άρη, καθώς η ομάδα θα έχει ήδη επτά ξένους (χωρίς τον Πακ), συμπεριλαμβανομένου του Σανόγκο, που θα επιστρέψει, μόλις ξεπεράσει τη θλάση, η οποία τον ταλαιπωρεί.

Οι “κίτρινοι” θα αποκτήσουν μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα Αμερικανό (με τον Τάιρελ Νέλσον να είναι μια από τις περιπτώσεις, που εξετάζονται), που θα αγωνίζεται στις θέσεις των ψηλών και θα επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Βασίλη Χρηστίδη, ο οποίος έρχεται να αποτελέσει μια επιπλέον λύση, μέσα στη ρακέτα. Η ανάγκη ενίσχυσης, κοντά στο καλάθι, έγινε μεγαλύτερη από τη στιγμή, που ο Βασίλης Καββαδάς τραυματίστηκε στη γάμπα.

Το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο Ρισόντ Πακ (θλάση στη γάμπα) θα τον κρατήσει μερικές βδομάδες εκτός δράσης και με δεδομένο ότι ο Σανόγκο, σε τέσσερις με έξι βδομάδες θα επανέλθει στις προπονήσεις και θα πάρει κανονικά τη θέση του στην ομάδα, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας ξένος, καθώς ο Άρης θα έχει οκτώ στη σύνθεσή του.

Αυτός θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πακ, αφού οι επιλογές για τον Γιάννη Καστρίτη στις θέσεις της περιφέρειας είναι αρκετές.

To Top