ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εννιά αποκλεισμοί που… στοιχειώνουν τον Άρη! Οι επτά στο Χαριλάου

Ο Άρης δεν κατάφερε και χθες να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αν και έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν ξεδίψασε με το νερό της πρόκρισης σε βάρος του Ολυμπιακού, βιώνοντας έναν ακόμη οδυνηρό αποκλεισμό.

Χθες, μετά το νέο αποκλεισμό συμπληρώνονται εννιά αγώνες, οκτώ αποκλεισμοί που τον στοιχειώνουν: πέντε στην Ελλάδα και τέσσερις στην Ευρώπη.

Αποκλεισμοί κατά τους όποιους ο Άρης έφτασε στο… τσακ κι όμως δεν κατάφερε να “ξεδιψάσει” αυτός.

Στην Ελλάδα και στο κύπελλο, οι αποκλεισμοί από τον Εργοτέλη, ομάδας μιας κατηγορίας κάτω με 3-2 (χρειαζόταν έστω ισοπαλία στους ομίλους, η ισοβαθμία δεν ήταν υπέρ του, έχασε και αποχαιρέτησε πρόωρα τη διοργάνωση), ΑΕΚ (στην ανατροπή του 2-1), Ολυμπιακό (με την… εφεύρεση Μπουχαλάκη),  πέρσι από την Λαμία με το τελευταίο πέναλτι του Γκάμα να είναι άστοχο (είχε προηγηθεί χαμένο πέναλτι του Καμαρά στο 16′!) και φέτος με το χαμένο πέναλτι του Γκρέι στο 84′ κόντρα στον Ολυμπιακό, συνθέτουν το αρνητικό κάδρο

Στην Ευρώπη, αξέχαστη η βραδιά θρίλερ με την Μόλντε, όταν πήγε το ματς στην παράταση στην μεγάλη προσπάθεια ανατροπής του 3-0 της Νορβηγίας, όμως το 3-1 τον “σταμάτησε”. Το ίδιο πέρσι, όταν στο 120′ της παράταση με την Αστάνα έχασε τουλάχιστον την ευκαιρία να πάει στα πέναλτι. Βραδιά “γροθιά” στο στομάχι η προπέρσινη με την Κόλος Κοβαλίβκα και φυσικά η φετινή με την Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν έκανε το 2-0, “έβλεπε” παράταση, αλλά δέχθηκε το γκολ που τον άφησε έξω.

Ένα κάδρο εννιά αποκλεισμών. Μάλιστα, οι επτά από αυτούς, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης!

 

To Top