Ο Χόλινς ισοπεδώνει τον Αντετοκούνμπο: “Είναι ο πιο υπερτιμημένος στο ΝΒΑ”

Τις ενστάσεις του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Ράιαν Χόλινς, στην εκπομπή First Take του ΝΒΑ, λέγοντας πως είναι ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε την Παρασκευή (18/9) MVP του ΝΒΑ για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια, έγινε φέτος ο μοναδικός στην ιστορία της Λίγκας που έχει βραβεία MVP, DPOY και MIP, έγινε και ο τρίτος με MVP και DPOY στην ίδια σεζόν. Για κάποιους όμως παραμένει ένας σταρ από το δεύτερο ράφι. Ο Ράιαν Χόλινς, για παράδειγμα, συνεχίζει να μην αποδέχεται το μεγαλείο του Greek Freak, τον οποίο αποκάλεσε υπερτιμημένο στην εκπομπή First Take του ESPN.

“Αυτός ο άνδρας είναι τούτη τη στιγμή ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας! Είναι καλός παίκτης; Τον αγαπώ, μου αρέσει. Δεν έφτασε καν στους NBA Finals και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξε και πολύ χειρότερα απ’ όσο θα έπρεπε. Ήταν αναποτελεσματικός. Εγώ λέω την αλήθεια, δεν μισώ κανέναν” ήταν τα λόγια του Χόλινς, που εκνεύρισε τον συνομιλητή του.

Ο παλαίμαχος πλέον μπασκετμπολίστας έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2006 έως το 2016, με μέσους όρους καριέρας 3.7 πόντους και 2.2 ριμπάουντ ανά 11.8 λεπτά συμμετοχής σε 518 αγώνες κανονικών περιόδων με τη Σάρλοτ, το Ντάλας, τη Μινεσότα, το Κλίβελαντ, τη Βοστώνη, τους Κλίπερς, το Σακραμέντο, την Ουάσινγκτον και το Μέμφις.

To Top