ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στον Βόλο για ένα “τρίποντο” με πολλαπλά οφέλη ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 20:30)

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 20:30. NS1) στον Βόλο την τοπική ομάδα, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με μοναδικό στόχο το “τρίποντο” που θα… απαλύνει τον πόνο από τον οδυνηρό αποκλεισμό της περασμένης Πέμπτης στο Europa League.

Η ήττα αυτή έφερε ανακατατάξεις εντός της ομάδας, καθώς αποτέλεσε παρελθόν ο Μίχαελ Ένινγκ, με τον Άρη να πηγαίνει με υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή στον σημερινό αγώνα, ενώ απομένουν μόνοι οι ανακοινώσεις για τον Άκη Μάντζιο, που θα αναλάβει πλέον την τεχνική ηγεσία.

Έπειτα από την νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Λαμία εντός έδρας, ο Άρης θέλει τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να παραμείνει ψηλά βαθμολογικά, προκειμένου να αυξάνει κάθε αγωνιστική τις πιθανότητές του για την επίτευξη των φετινών του στόχων.

Το κλίμα είναι βαρύ, η απογοήτευση έντονη και η νίκη σήμερα μπορεί κάπως να το βελτιώσει, τόσο εντός της ομάδας, όσο και στον φίλαθλο κόσμο.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν για τον Τόλη Τερζή που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα.

Η αποστολή:

Cuesta, Boucher, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Sakic, Bruno Gama, Bertoglio, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Ali Adem, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης, Σενγκιέργκης.

O Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής ορίστηκε διαιτητής για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Άρη και τον Βόλο.

Στο πλευρό του ως βοηθοί θα είναι οι Μιχάλης Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής) και Βασίλης Μωσυάδης (Γρεβενών), στο VAR θα βρίσκονται ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών) με τον Χρήστο Τζιώτζιο (Θράκης), 4ος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας (Γρεβενών), ενώ παρατηρήτρια η Αντωνία Κοκοτου (Αργολίδας).

 

To Top