Ο Όλιβερ διαδίδει ότι έφυγε μόνος του!

Την ώρα που ο Άρης ετοιμάζεται να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ο Άντριαν Όλιβερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αμερική. Η πρώτη του εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν αποτυχημένη, γιατί ο ίδιος αδίκησε τον εαυτό του. Κι ας λέει στο twitter του ότι αποφάσισε να φύγει ο ίδιος!

Ο Αμερικανός γκαρντ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά δεδομένα, ούτε στην φιλοσοφία της ομάδας. Είχε το μυαλό του στο ΝΒΑ και πίστευε (και πιστεύει ακόμα) πως εκεί είναι η θέση του, ελπίζοντας ότι θα λήξει το λοκ άουτ. Άλλωστε χθες μέσα από το twitter του έγραψε “τι τρέχει με τη νέα πρόταση των ιδιοκτητών του ΝΒΑ; Είναι σοβαροί;”.

Αναφέρει σε άλλο tweet που έγραψε πως “αποφάσισα να επιστρέψω στις ΗΠΑ. Ήταν πράγματι Ελλάδα. Πραγματικά διδαχτική εμπειρία. Συνειδητοποίησα τι πραγματικά ήθελα. Αδέλφια για μια ζωή”, ενώ χαιρέτησε τους Νταν Μαυραειδή, Ντομινίκ Τζέιμς και Σαμ Μάλντροου (και όχι τον Σέρτζιο Κερούς ή κάποιον άλλον συμπαίκτη του). “Συνεχίστε κολλητοί μου… Θα σας δω το καλοκαίρι”.

Η ουσία είναι μία. Ο Όλιβερ έχει το μπάσκετ μέσα του, αλλά δεν το έβγαλε ποτέ στον Άρη και δεν ευθύνεται ο Άρης γι’ αυτό. Ο Όλιβερ ήθελε η ομάδα να παίζει γι’ αυτόν και όχι αυτός για την ομάδα. Και στην Ευρώπη τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν πλέον…

To Top