ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάβισιτς στο PRESSARIS: “Με πιστεύει ο Παλίκουτσα, ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα του Βικελίδης” (video)

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι από τα νέα πρόσωπα του Άρη, μετράει λίγες μέρες με τα κιτρινόμαυρα και ήδη δεν κρύβει ότι περιμένει τη στιγμή που θα βρεθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Κροάτης μέσος έκανε έναν μίνι απολογισμό από την παραμονή του Άρη στο Ισραήλ, ενώ μίλησε και για τον ίδιο…

-Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

“Είμαι εδώ μόλις μία εβδομάδα. Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω πολύ καλές πρώτες εντυπώσεις από τους συμπαίκτες μου και το σταφ. Ολοι με υποδέχθηκαν με ζεστό τρόπο.

Στο Ισραήλ παίξαμε δύο φιλικά με τη Μακάμπι. Τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία σε αυτά τα ματς. Σημασία έχει να προετοιμαστούμε σωστά ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθουν τα επίσημα”.

-Νιώθεις ότι είσαι σε καλή κατάσταση;

“Προερχόμουν από διακοπές, όπως όλλοι άλλωστε. Είμαι μόλις μία εβδομάδα στις προπονήσεις. Μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό θα είμαι έτοιμος”.

-Ποιά θέση προτιμάς περισσότερο στο γήπεδο;

“Στο 4-3-3 παίζω ως εσωτερικός μέσος. Από εκεί και πέρα ο κόσμος να ξέρει ότι θα δώσω το 100% του εαυτού μου και εύχομαι να πετύχουμε κάτι σπουδαίο”.

-Πόσο σημαντική είναι για σένα η παρουσία του Ρόμπερτ Παλίκουτσα;

“Με ήξερε από τη Ριέκα. Με πιστεύει και για αυτό με έφερε. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, γνωριζόμαστε και θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια. Θέλω να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος”.

-Σε είδαμε δίπλα στον Νταρίντα. Πιστεύεις ότι θα κάνετε ένα καλό δίδυμο;

“Μπορούμε να παίξουμε μαζί. Είναι σπουδαίος παίκτης με μεγάλη καριέρα. Ηταν δέκα χρόνια στη Μπουντενσλίγκα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα να προσαρμοστούμε. Θα τα καταφέρουμε μία χαρά και θα κάνουμε αυτό που πρέπει για την ομάδα”.

-Περιμένεις με ανυπομονησία να παίξεις στο γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”;

“Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο ματς για φέτος στην Ευρώπη ώστε να ζήσω την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Και φυσικά μετά περιμένω το ίδιο στο πρωτάθλημα”.

To Top