ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ κοντά σε συμφωνία και με Κίκε Σαβέριο ο Άρης!

Νέο μεταγραφικό “χτύπημα” αναμένεται για τον Άρη. Μετά τους Πάβιτσιτς, Ματαρίτα, Φατόρε και Χουτεσιώτη, την προφορική συμφωνία με Αηδόνη, Μενέντες και την περίπτωση του Ζαγαρίτη που είναι πολύ κοντά, η κιτρινόμαυρη ομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια… ανάσα από τη συμφωνία με τον Κίκε Σαβέριο που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Javier Enrique “Kike” Delgado Saverio, όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι γεννημένος στην Ιταλία στις 19 Ιουνίου του 1999 και οι γονείς του έχουν καταγωγή από το Εκουαδόρ.

Για αυτό το λόγο ο Σαβέριο έχει και τριπλή υπηκοότητα. Ιταλική, του Εκουαδόρ αλλά και ισπανική αφού από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ισπανία. Αρχικά εντάχτηκε στις Ακαδημίες της Κορνελιά πριν περάσει τις πύλες της περίφημης Λα Μασιά της Μπαρτσελονα το 2015 σε ηλικία 16 ετών.

Τα στατιστικά της καριέρας του:

Τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς μετακόμισε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών. Έκανε 15 παιχνίδια με δυο γκολ πριν μείνει ελεύθερος προκειμένου να συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη.

Έχει μια συμμετοχή με την Κ19 της Ισπανίας ενώ έχει κληθεί και στην Κ20 του Εκουαδόρ δίχως να κάνει όμως συμμετοχή.

To Top