«Πάγωσαν» με Ουμπίντες! Αμφίβολος για το ντέρμπι…

Με ένα απρόοπτο πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Μετά τον Ρικάρντο Φατί, ο Μανουέλ Μασάδο αντιμετωπίζει πρόβλημα με την συμμετοχή του Χαβιέ Ουμπίντες, ο οποίος είναι αμφίβολος για το παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Άρη. Σε αυτή διαπιστώθηκε ότι ένας από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Χαβιέ Ουμπίντες αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αργεντινός, όπως και ο Φατί, είναι τραυματίας από χτύπημα αντιπάλου στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη και ο τραυματισμός του “πάγωσε” το τεχνικό τιμ του Άρη. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής! Θα εξεταστεί και αύριο και ανάλογα με την πορεία του προβλήματός του, θα διαφανεί κατά πόσο θα μπορέσει να δώσει το παρών στη μάχη της Τούμπας. 

Σε ότι αφορά τον Φατί, ο Γάλλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα κι αύριο θα δοκμιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ατομικό τους πρόγραμμα ακολουθούν Τόχα, Παπαστεριανός, ενώ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού ο Νάτσο Γκαρσία και θα ακολουθήσει θεραπεία αποκατάστασης για περίπου 7-10 μέρες.
  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top