Πάει για 21 Μαΐου η προσφυγή, επιμένει για τα οφειλόμενα ο Φατί

Ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ρικάρντο Φατί μετά τη συνάντηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Γάλλο, τον δικηγόρο του και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Όπως είναι γνωστό, η διοίκηση του Άρη ζήτησε από τον Γάλλο μέσο να αποσύρει την προσφυγή, προσφέροντας του νέο διακανονισμό, με την υπόσχεση ότι μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα πληρωθεί το 40% από την αρχικά συμφωνηθείσα δόση και το υπόλοιπο 60% στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Φατί υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που δεν τηρήθηκε η προηγούμενη συμφωνία, μόνο εφόσον πάρει τα συμφωνηθέντα χρήματα στο χέρι θα συμφωνήσει για να αποσύρει την προσφυγή.

Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, η εκδίκαση της προσφυγής τοποθετείται για τις 21 Μαΐου. Εφόσον μέχρι τότε έχει γίνει η καταβολή των συμφωνηθέντων, τότε δεν θα υποστηρίξει την προσφυγή του, όπως διεμήνυσε ο Γάλλος μέσος. Διαφορετικά η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια//

Το πλαίσιο αυτό της συμφωνίας αναμένεται να επικυρωθεί σε νέα συνάντηση του δικηγόρου του Φατί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασιάδη την Τετάρτη.

To Top