Παρέδωσε τα… προσκλητήρια, θα περιμένει μέχρι την Παρασκευή για τις προτάσεις

Δρομολόγησε τις εξελίξεις το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη. Εστάλησαν οι επιστολές στους εμπλεκόμενους για τις διοικητικές, εξελίξεις, όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS. Το δ.σ. της ΚΜΑ αφού παρέδωσε τα… προσκλητήρια θα περιμένει , πλέον, μέχρι την Παρασκευή τις έγγραφες προτάσεις.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Υπό την ασφυκτική πίεση του χρόνου, το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη αναλαμβάνει δράση και δρομολογεί σημαντικές κινήσεις για να «τρέξουν» οι εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι η έγγραφη πρόσκληση για την κατάθεση των προτάσεων τους στους… πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών.

Όπως και έγινε… Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φορέα:
“Το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ συναντήθηκε στις 7/5/2012 και παρέδωσε έγγραφη επιστολή σε όσους εκδήλωσαν δημόσια ενδιαφέρον για την κατάθεση έγγραφης πρότασης επί των θεμάτων που συζητήθηκαν στην έκτακτη ΓΣ (οικονομικά, διοικητικά, οργανωτικά) για την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, δηλαδή τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανασιάδη, τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Κόντη, τους κ.κ. Στεφανίδη και Φουρλίγκα και τον κ. Δεσύπρη.

Καλεί δε οποιονδήποτε επιθυμεί να καταθέσει σχετική πρόταση να το κάνει εγγράφως μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου, προς στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ ώστε αυτή να παρουσιαστεί και να αναλυθεί στην επερχόμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση».

Παράλληλα, το ίδιο το διοικητικό συμβούλιο ανέλαβε δράση, ξεκινώντας σειρά επαφών από τη… δεξαμενή των Αρειανών παραγόντων και επιχειρηματιών, προκειμένου να σταθμίσει τις διαθέσεις τους και να τους ενεργοποιήσει. Τα αποτελέσματα αναμένεται να πάρουν συγκεκριμένη μορφή μέχρι την Παρασκευή.

To Top