ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάει και ο Ιούλιος! Προσφυγή της Ερμιονίδας για τη βαθμολογία της Football League θα εκδικαστεί 29/7!

Μπορεί επί δυο μήνες ο κόσμος του Άρη να άκουγε και να διάβαζε ότι η “Β΄εθνική ήταν στο τσεπάκι και θέμα λίγων ημερών”, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη ότι ήταν και παραμένει να είναι μια πολυδαίδαλη και χρονοβόρος διαδικασία. Τελευταίο παράδειγμα που δείχνει πόσο μακριά θα πάει η… βαλίτσα είδηση που έχει να κάνει με την προσφυγή της Ερμιονίδας.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του a-sports:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αποφασίσει για την προσφυγή της Ερμιονίδας κατά της Καλλιθέας.

Η ομάδα του Κρανιδίου είχε θέσει θέμα στο δ.σ. της ‘Ενωσης της Β’ εθνικής, ζητώντας να αφαιρεθούν από την Καλλιθέα δύο βαθμοί για την υπόθεση του πρώην παίκτη της τελευταίας, Σωτήρη Λυμπερόπουλου.

Στη συνεδρίαση έγινε και σχετική ψηφοφορία, με την Ερμιονίδα, όμως, να μειοψηφεί.

Η ομάδα του Κρανιδίου έχει έννομο συμφέρον, καθώς αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών από την αντίπαλό της, τότε μένει αυτή στην κατηγορία.

Έτσι, άσκησε έφεση, η οποία και θα εκδικαστεί την Τετάρτη (29/7).

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η Ερμιονίδα δεν έχει ιδιαίτερες ελπίδες, καθώς αναμένεται να κηρυχθεί απαράδεκτη ως εκπρόθεσμη.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ A.E. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, με την οποία επικυρώθηκε η βαθμολογία των PLAY OUT περιόδου 2014-2015 για τον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2014-2015, και της ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα συζητηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 29-7-2015 και ώρα 16:00 ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ»”.

To Top