ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάθος, μαχητικότητα και καθαρό μυαλό! Στην Τούμπα για το… άλμα Ευρώπης! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Nα βλέπει τον κάθε αντίπαλο μέσα από τα μάτια των οπαδών του! Αυτό καλείται να κάνει πράξη από εδώ και στο εξής ο Άρης, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι της Τούμπας (PRESSARIS, 19:30, NS1) με τον ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να δείξουν πάθος, μαχητικότητα, αλλά και καθαρό μυαλό προκειμένου να… κάνουν την χάρη του κάθε Αρειανού! Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, μαγνητίζει τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, με τον Άρη να θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ένα μεγάλο άλμα… Ευρώπης! Κι αυτό γιατί το σημερινό ντέρμπι, είναι το πρώτο από μία σειρά τριών συνεχόμενων που θα δώσουν οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη.

Στόχος είναι να διατηρηθεί και γιατί όχι ακόμα και να αυξηθεί η διαφορά που έχουν μέχρι στιγμής οι “κιτρινόμαυροι” από τις ομάδες που ακολουθούν στον βαθμολογικό πίνακα και “καλοβλέπουν” ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τιμωρημένο Μιτζέν Μπάσα (αποβλήθηκε με τον Πανιώνιο), αλλά και τους Μάρτιν Τόνσο (τραυματίας), Δημήτρη Κωνσταντινίδη (γαστρεντερίτιδα) και Γιάννη Φετφατζίδη (τραυματίας), που έμειναν εκτός αποστολής. Αντίθετα, σε αυτήν είναι ο Γιώργος Δεληζήσης που ξεπέρασε το πρόβλημά του και πήρε θέση στην 18άδα.

Οι “εκλεκτοί” του 53χρονου προπονητή για το σημερινό ντέρμπι:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

 

 

To Top