ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάθος, πίεση στον αντίπαλο και… καθαρό μυαλό θα οδηγήσουν στην πρώτη νίκη!

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι παρελθόν, στον Άρη κινούνται εδώ και μέρες σε ρυθμούς ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με την νίκη να είναι μονόδρομος μετά τις δύο “γκέλες” στις δύο πρώτες αγωνιστικές!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Τόλης Τερζής ως υπηρεσιακός προπονητής προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα του για το κυριακάτικο ντέρμπι, έχοντας στο μυαλό του, πως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, αλλά και δύο δύσκολα εντός έδρας ματς, με ΑΕΛ και Ολυμπιακό.

Στόχος του Έλληνα προπονητή, είναι να εμφανίσει στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης” έναν Άρη παρόμοιο με αυτόν που είδαμε στην ρεβάνς απέναντι στην Μόλντε. Τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος, θα είναι εκείνο το ματς με τους Νορβηγούς το σημείο αναφοράς, ως προς την απόδοση της ομάδας. Το κίνητρο, το πάθος που έδειξε στο ματς και η πίστη στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν κάτι ζητάει τώρα από τους παίκτες του ενόψει Παναθηναϊκού είναι να δει και πάλι πάθος στο παιχνίδι τους, να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες τους κυρίως στο κομμάτι της πίεσης στον αντίπαλο και φυσικά να έχουν καθαρό μυαλό.

Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, καθώς σε άσχημη θέση είναι και ο Παναθηναϊκός που δεν θέλει να βρεθεί από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά.

Επομένως χρειάζεται από πλευράς Άρη υπομονή στο παιχνίδι του και επιμονή, διότι σημασία έχει να έρθει το “τρίποντο”…

To Top