ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για τον Ζεράρ Λόπεζ και οι επαφές του Άρη…

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον Άρη την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν και συνεχίζουν παράλληλα τις επαφές για την θέση του προπονητή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Άρης και Ζεράρ Λόπεζ έχουν φτάσει σε προχωρημένο στάδιο επαφών. Ο Καταλανός είναι θετικός στην προοπτική να γίνει νέος προπονητής των “κιτρινόμαυρων” και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο 40χρονος έχει ήδη μιλήσει με τον Άγγελο Χαριστέα για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση, έχει ακούσει το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε και είναι θετικός στην προοπτική να γίνει νέος προπονητής του Άρη.

Στον Άρη προσπαθούν να συλλέξουν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να πάρουν την τελική τους απόφαση για τον νεαρό προπονητή, καθώς τους προβληματίζει έως ένα βαθμό το γεγονός πως στερείται εμπειρίας σε πρώτη ομάδα, καθώς έχει καθοδηγήσει μόνο την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και την Εθνική Καταλονίας, που δεν είναι καν επίσημα αναγνωρισμένη από την FIFA.

Για τον λόγο αυτό ο Άγγελος Χαριστέας επικοινωνεί με ανθρώπους που γνωρίζουν τον Λόπεζ προκειμένου να σχηματίσει μία πλήρη εικόνα πριν καταθέσει επίσημη πρόταση.

To Top