Πάλι έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη! Ματς “φωτιά” την Τετάρτη με το Ρέθυμνο!

Χρόνος για απογοήτευση δεν υπάρχει. Ούτε καν η πολυτέλεια της μεγάλης ανάλυσης της κατάστασης στον μπασκετικό Άρη, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο. Αν δει κανείς την βαθμολογία και την θέση του Άρη θα αντιληφθεί την κρισιμότητά του.

Ο Άρης είναι (και πάλι) έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει ρεκόρ 6-10 και 22 βαθμούς και ακριβώς πίσω του βρίσκονται Πανελευσινιακός (5-11), Ηλυσιακός (5-11), Τρίκαλα (5-10, παίζουν σήμερα με τον Παναθηναϊκό και θα πάνε στο 5-11) και Ίκαρος (4-11, παίζει σήμερα με τον Ολυμπιακό και θα πάει στο 4-12). Ο Άρης έχει χάσει από Ελευσίνα και Τρίκαλα στον πρώτο γύρο και αγωνίζεται με Ίκαρο και Ηλυσιακό στις έδρες τους στον δεύτερο γύρο.

Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Άρη και το “καμπανάκι” αν δεν έχει ηχήσει, θα πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί οι κίτρινοι παίζουν με το Ρέθυμνο εντός (ομάδα ρυθμού που θέλει τεράστια προσοχή) την Τετάρτη και με τον Πανιώνιο εκτός μετά τον τελικό.

Όσο οι ομάδες που είναι κάτω από τον Άρη κερδίζουν (το έκανε χθες ο Απόλλωνας και τον έφτασε, το έκανε ο Ηλυσιακός και μείωσε στον πόντο), ανεβαίνει και ο αριθμός νικών για την σωτηρία και δεν είναι καιρός για… περιπέτειες, με όλα όσα τραβάει ο σύλλογος γενικότερα.

 

To Top