Τρεις αγώνες μέσα σε 10 μέρες για την επιβίωσή του!

“Αν ο Άρης δεν έχει 21 βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, τότε δεν έχει ελπίδες. Αν όμως φτάσει αυτούς τους βαθμούς, θα μπορέσει να σωθεί”. Αυτά ήταν τα λόγια του Σούλη Παπαδόπουλου μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, όταν για μια ακόμη φορά ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει, παραμένοντας σε κατάσταση ασφυξίας.

Μαθηματικά, βέβαια, ο Άρης δεν μπορεί να φτάσει τους 21 μετά από τρεις αγώνες. Έχει 13 βαθμούς και μπορεί είτε να πετύχει τρεις νίκες (9 βαθμούς) φτάνοντας στους 22, είτε να πετύχει δυο νίκες και μια ισοπαλία (7 βαθμούς) φτάνοντας τους 20. Προφανώς (και στην ένταση του αγώνα) ο προπονητής των κίτρινων ήθελε να καταδείξει τη σημασία των επόμενων τριών αγώνων, όπου τουλάχιστον δυο νίκες, χωρίς ήττα ή το απόλυτο τρεις νίκες θα είναι το ζητούμενο για να μπορέσει να έχει ελπίδες σωτηρίας η ομάδα.

Οι τρεις αγώνες είναι

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου: Παναιτωλικός-Άρης

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου: Άρης-Πανιώνιος

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου: Άρης-Βέροια.

Μέσα σε 10 μέρες ο Άρης θα παίξει την ίδια του την ύπαρξη. Το παρόν και το μέλλον του. Την επιβίωση του. Καμιά από τις τρεις ομάδες δεν είναι φόβητρο, ούτε ανυπέρβλητο εμπόδιο, αλλά ο Άρης θα πρέπει να ξεπεράσει και τον κακό του εαυτό και να πετύχει το μεγάλο βήμα για να ελπίζει.

To Top