Πάμε για τελικό Champions League στην Νέα Υόρκη;

Μετά το παρθενικό παιχνίδι της Primera Division που προγραμματίστηκε να διεξαχθεί στο Μαιάμι, η ΟΥΕΦΑ εξετάζει να διοργανώσει τελικό Champions League στην Νέα Υόρκη!

Το ποδόσφαιρο, ο ομαδικός αθλητικός γενικότερα αλλάζει και ο πλανήτης μας γίνεται ένα μικρό χωριό. Η ισπανική λίγκα έδωσε την συγκατάθεση της και στις αρχές του 2019 η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χιρόνα και Μπαρτσελόνα θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι, με τους δύο συλλόγους να έχουν τεράστια οικονομικά οφέλη από αυτή την προσωρινή μετακόμιση.

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρίας Mediapro, Ζάουμε Ρούρες στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Catalunya αυτό μπορεί να αποτελέσει προάγγελο τρομερών εξελίξεων. Ο Ρούρες αποκάλυψε ότι έχει φτάσει στα αυτιά του η πληροφορία ότι η ΟΥΕΦΑ εξετάζει την διοργάνωση ενός από τους επόμενους τελικούς Champions League στην Νέα Υόρκη, θέλοντας να μετατρέψει αυτό το event στο μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός του έτους.

Προς το παρόν, οι δηλώσεις του δεν διαψεύδονται, αφού είναι πασιφανές πως οδεύουμε πια σε τέτοιες global αποφάσεις που θα αλλάξουν ριζικά το ποδόσφαιρο, τουλάχιστον σε οικονομικό / εμπορικό επίπεδο.
To Top