“Πάμε για τη νίκη στην Πάτρα, να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της συγκέντρωσης”

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έδωσε το σύνθημα για την νίκη του Άρη επί του Απόλλωνα Πατρών ενώ αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα όπως είναι η έλλειψη συγκέντρωσης που παρατηρείται στο δεύτερο ημίχρονο των αγώνων.

Ο σέντερ των “κίτρινων” μίλησε στα Α.Ν. 98,7. Αναλυτικά όσα είπε:

Αναλυτικά: 

Για την ήττα από τον Πανιώνιο: “Δυστυχώς δυσκολευόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο. Δεν τρέχουμε τόσο την αντίπαλη ομάδα και αυτό έχει παρατηρηθεί σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα της συγκέντρωσης, που παρουσιάζουμε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ήταν το καλύτερο μας αμυντικά. Κολλήσαμε στην επίθεση, όπου δεν είχαμε ρυθμό”.

Για την “κοιλιά” του Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο: “Και χαλαρώνουμε ή βιαζόμαστε πολλές φορές να το τελειώσουμε πολλές φορές. Λόγω και της απειρίας που υπάρχει στην ομάδα. Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε, αλλά έχουμε χάσει δύο παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας.

Για το αν τέτοιες ήττες επηρεάζουν ψυχολογικά την ομάδα: “Μας επηρεάζει σίγουρα, αλλά έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθεί και ο κόουτς για αυτό. Δεν μπορούμε όμως να σκεφτόμαστε τι έγινε με τον Πανιώνιο, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια”.

Για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Πάτρας: “Η Πάτρα και πέρυσι ήταν δυνατή. Παίζει καλά στην έδρα της και παίρνει δύναμη από τον κόσμο. Το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα και πως θα καταφέρουμε να περιορίσουμε το σκορ του Απόλλωνα. Πάμε για τη νίκη. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας”.

Για τον δύσκολο Νοέμβριο που έχει ο Άρης και τον ημιτελικό του Κυπέλλου, που πλησιάζει: “Όντως είναι δύσκολος μήνας ο Νοέμβριος. Όσον αφορά το Κύπελλο, προσπαθούμε να μην το σκεφτόμαστε. Το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας και το θέλουμε πολύ. Όλη η ομάδα το θέλει. Άλλα έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι τότε.

Νιώθουμε ικανοποίηση για το Κύπελλο. Άλλο το Κύπελλο όμως και άλλο το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν γίνεται να παραλείψουμε κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος”.

Για το ντεμπούτο του κόντρα στον Πανιώνιο και το πως νιώθει: “Ήμουν άτυχος, γιατί περίμενα να μπω πολύ νωρίτερα. Υπήρχαν κάποια μικροπροβλήματα, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά και υγιής. Είχα ένα παραπάνω ενθουσιασμό και έκανα κάποια λάθη. Νιώθω όμως έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα”.

Για την παραμονή του στην ομάδα: “Πιστεύω στη δουλειά που γίνεται στον Άρη. Θέλω να είμαι μέρος της σημαντικής προσπάθειας που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας και πιστεύω πως στο τέλος, θα υπάρχει ικανοποίηση”.

To Top