«Πάμε πλατεία», διπλώνει το διπλό και φύγαμε!

Ο Άρης πάει… πλατεία, έτοιμος να χτυπήσει για τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη, κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (17:15- PRESSARIS LIVE – Novasports 3). Διαβάστε όλα τα στοιχεία που αφορούν στην δύσκολη αποστολή του Μίχαλ Πρόμπιερζ και των παικτών του.

Ο Άρης με τον… αέρα της νίκης στο «Γεντί Κουλέ», της πρώτης στο πρωτάθλημα θέλει να εδραιώσει την αγωνιστική του άνοδο, να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι έχουν μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στην έδρα τους τη φετινή σεζόν και να συνεχίσει με… χαμόγελα και δύναμη την προσπάθειά του. 
Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στην κυκλοφορία της μπάλας και τις στημένες φάσεις, αφού πιστεύει ότι αυτά τα δύο σημεία θα κρίνουν το σημερινό ματς. Ο Πολωνός τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τους κίτρινους απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο του, τον παλιό γνώριμο Άκη Μάντζιο.

Το πιο πιθανό σχήμα του Άρη αναμένεται να είναι:

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Καζναφέρη, Ντίκο, Σανκαρέ και Μίσελ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Φατί και ο Τόχα, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Σολτάνι (αριστερά), ο Καστίγιο και ο Γιαννιώτας (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος φαίνεται να παίρνει την μεγάλη ευκαιρία από τον Πολωνό προπονητή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Λαζαρίδης, Παπαστεριανός, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα και Τσέζαρεκ. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Πρίττας, Γιάκομπ, όπως και ο Γιακούποβιτς. 

Από την άλλη στην αποστολή του Πανιωνίου με τον Άρη βρίσκονται οι Σίτο Ριέρα και Μπερνάρ Κουμορτζί.
Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος ήταν εκτός πλάνων επί ημερών του Τάκη Λεμονή στην τεχνική ηγεσία, επέστρεψε στην αποστολή και αναμένεται να πάρει μέρος στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, στη διάθεση του Απόστολου Μάντζιου τέθηκε και ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή μετέχουν οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Αυλωνίτης, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια, Πετκάκης, Κουμορτζί, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος, Κούρντι, Κολοβός, Μιλοβάνοβιτς, Σκέμπρι, Ριέρα και Κούτσι.

Ο παλαίμαχος παίκτης προσανατολίζεται να κατεβάσει τους «κυανέρυθρους» με τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Σιόβα και Κβιρκβέλια στην άμυνα, τους Κουμορτζί, Σάμαρη και Σκέμπρι στα χαφ, τον Ριέρα δεξιά, ίσως, τον Κολοβό αριστερά και τον Κούτσι μοναδικό προωθημένο, σε ένα κλασσικό 4-3-3.

Μείνετε συντονισμένοι στο PRESSARIS για να μαθαίνετε την εξέλιξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη….

To Top