«Πάμε στο ντέρμπι με… ύπνο και ξεκούραση»

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη Ρουμανία πριν από το ντέρμπι με τον Άρη. Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ουντινέζε, τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ που διογκώνονται υπερβολικά, αλλά και το ντέρμπι με τον Άρη, ενώ και ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη περίοδο η ομάδα του δεν μπορεί να πάρει τον τίτλο στην Ελλάδα.

Ο Μπόλονι μίλησε στη ρουμανική ιστοσελίδα “Evenimentul Zilei” 

Για το ντέρμπι με τον Άρη είπε: “Η… ειδική μας προετοιμασία είναι η ξεκούραση. Με ύπνο και ανάκτηση δυνάμεων, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξουμε κόντρα στον Άρη λίγες μόνο μέρες μετά τον αγώνα με την Ουντινέζε, που είχε μεγάλες απαιτήσεις για μας”.

Για το πού μπορεί να φτάσει η ομάδα του: «Είμαστε τρίτοι στη βαθμολογία, πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Γνωρίζω ότι ορισμένοι οπαδοί ή δημοσιογράφοι θα ήθελαν να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά τη δεδομένη περίοδο δε νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο». 

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Τούμπα είπε: “Υπήρχαν ορισμένα προβλήματα, αλλά ήταν μικρότερα απ’ όσο παρουσιάστηκαν. Δημιουργήθηκε πολύς “θόρυβος” γύρω από το θέμα. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο, οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο έχουν καταφέρει να μειώσουν τα κόστη και είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση για τη νέα περίοδο”.
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top