Το συνδρομητικό θέλει μόνο Άρη και άλλους τέσσερις, αλλά…!

Μια ιδιαίτερα σημαντική πληροφορία κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, σύμφωνα με την οποία το συνδρομητικό κανάλι, επιθυμεί να έχει τα δικαιώματα μόνο από τον Άρη και άλλες τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες, τις λεγόμενες μεγάλες! Την ίδια ώρα είναι στον… αέρα η κεντρική διαχείριση.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ του το sentragoal: «Στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ως φήµη εδώ και µέρες ότι το συνδροµητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώµατα της Super League προτίθεται για την επόµενη περίοδο να κρατήσει µόνο τις πέντε από τις 15 οµάδες. Κι αυτές είναι οι πιο εµπορικές: ο Ολυµπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Αρης».

Βέβαια, υπάρχουν πολλά προβλήματα στο κομμάτι αυτό σε ότι αφορά την υλοποίησή του. Όπως σημειώνει το σχετικό ρεπορτάζ:

«Απευθυνθήκαµε λοιπόν σε παράγοντες οµάδων και τους ρωτήσαµε αν υπάρχει κίνδυνος να «σπάσει» η κεντρική διαχείριση στην οποία δεν συµµετέχει µόνο η Ξάνθη που έχει πουλήσει τα δικαιώµατα της στην ΕΡΤ. Οι παράγοντες που είχαν κι αυτοί ακούσει τη συγκεκριµένη φήµη µας εξέφρασαν την άποψη ότι για τρεις λόγους δεν πρόκειται να µείνουν στη Nova µόνο οι πέντε οµάδες:

Α) Το δυνατό χαρτί της συνδροµητικής τηλεόρασης είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και η εκτίµηση των παραγόντων είναι ότι αν χάσει τα περισσότερα παιχνίδια του, τότε θα έχει µεγάλη απώλεια συνδροµητών και κάτι τέτοιο δεν συµφέρει τη διοίκηση του σταθµού.

Β) Στη Nova ξέρουν πως στη γωνία περιµένει η συνδροµητική τηλεόραση του ΟΤΕ που ήδη έχει κάνει βήµατα προόδου και έχει έναν ικανοποιητικό αριθµό πελατών.

Αν λοιπόν δεν έχουν τηλεοπτική στέγη 11 από τις 15 οµάδες της Super League (το συµβόλαιο της Ξάνθης µε την ΕΡΤ τελειώνει φέτος) είναι βέβαιο ότι θα κινηθεί για να τις κλείσει, προκειµένου να αυξήσει το πελατολόγιο της. Ο ανταγωνισµός είναι µεγάλος και ειδικά σε περίοδο κρίσης καµία εταιρεία δεν αφήνει σίγουρους πελάτες.

Γ) Ο τρίτος λόγος σχετίζεται µε το συµβόλαιο που έχει υπογράψει η Nova µε τη διοίκηση της Super League. Σε αυτό έχουν συµπεριληφθεί ρήτρες και στην περίπτωση που ένα από τα δύο συµβαλλόµενα µέρη «σπάσει» την συµφωνία θα πρέπει να καταβάλει τα χρήµατα που αναφέρονται σε αυτές. Και τα λεφτά είναι πολλά…»

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top