Ρίχνει Παπαζαχαρία σε διπλή ειδική αποστολή για ΠΑΟΚ και… Πάμπλο Γκαρσία

Τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία ετοιμάζεται να ρίξει στην μάχη της Τούμπας, ο Μανουέλ Μασάδο, σε ένα ρόλο, παρόμοιο με εκείνον που είχε στην Ξάνθη. Ο αμυντικός των κίτρινων όλη την βδομάδα χρησιμοποιήθηκε στο οικογενειακό διπλό σε συγκεκριμένη θέση στα χαφ και ετοιμάζεται για την… ειδική αποστολή στο χώρο του κέντρου.

Από όσα είδε ο Μανουέλ Μασάδο στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με ΟΦΗ και Ουντινέζε, αλλά και από όσα έχει ενημερωθεί από τον σκάουτερ της ομάδας Γιάννη Μιχαλήτσο, έκρινε ότι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στον χώρο του κέντρου.
Για το λόγο αυτό σκοπεύει να τον … ρίξει στη μάχη τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία, με μια ειδική αποστολή, ώστε ως τον άνθρωπο με την ειδική αποστολή να εξουδετερώσει το παιχνίδι του αντιπάλου και για να γίνει αυτό θα πρέπει να περιορίσει τον Πάμπλο Γκαρσία και τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας με τις μακρινές μπαλιές και τα γεμίσματα…

Ο Παπαζαχαρίας αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στο Φατί στον χώρο του κέντρου, όπως κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο πρώτο ημίχρονο στην Ξάνθη.

Ο Μασάδο τόσο στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όσο και στο διάστημα που έπαιξε ο Παπαζαχαρίας με τον Εργοτέλη διαπίστωσε την καλή κατάσταση του 26χρονου παίκτη, που όσο παίρνει παιχνίδια βρίσκει ρυθμό στο γήπεδο, απέκτησε ψυχολογία και μπορεί να βοηθήσει πολύ το ανασταλτικό κομμάτι.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top