Πάντος: «Μεγάλο το ειδικό βάρος του Άρη»

Ομάδα με μεγάλο ειδικό βάρος και βαριά φανέλα χαρακτήρισε τον Άρη ο Τάσος Πάντος. Ο έμπειρος παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου ο Άρης παρουσιάζεται πάντα ισχυρός.

Ο Πάντος μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου δήλωσε: «Ο Άρης είναι ομάδα με μεγάλο ειδικό βάρος. Έχει βαριά φανέλα και παρουσιάζεται πολύ δυνατός ειδικά στην έδρα του με τη βοήθεια του κόσμου του. Έχει ανακάμψει αγωνιστικά στα τελευταία παιχνίδια, παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Εμείς μετά τη νίκη επί της Ξάνθης θα πάμε να παρουσιάσουμε αυτό που παρουσιάζουμε σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Καλή απόδοση, μαχητικότητα και αγωνιστικότητα για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο σύμφωνα με τον 36χρονο αμυντικό που δεν θέλησε να ξεχωρίσει κάποιους παίκτες του Άρη. «Για μένα μετράει το σύνολο και όχι οι μονάδες. Μετράει η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και δεν παίζει ρόλο αν παίζουν νεαροί ή μεγάλοι σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Αυτό που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και ο Άρης παρουσιάζεται στους τελευταίους αγώνες πολύ μαχητικός παρότι στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες και παρουσιάζει μια καλή εικόνα”.

Για τον ΠΑΣ υποστήριξε πως «ήθελε χρόνο για να δέσει η ομάδα και τελευταία έχει αρχίσει να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Η κατάσταση είναι δύσκολη και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».

To Top