Χριστόπουλος: «Δοκιμασία για μας ο αγώνας με τον Άρη»

Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Άρη επεσήμανε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην έδρα και χαρακτήρισε «δοκιμασία» για την ομάδα του το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο προπονητής της ηπειρώτικης ομάδας μίλησε στην κάμερα της NOVA όπου τόνισε αρχικά: «Εμείς αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία κάθε παιχνίδι και έχουμε πάντα τον ίδιο στόχο. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι ιδιαίτερο για μας γιατί θα δοκιμαστούμε σε μια σκληρή έδρα. Ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του που είναι πάντα θερμή μια δοκιμασία μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Να δούμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε κάτω από  πίεση», και συμπλήρωσε «Όλες οι ομάδες που ξεκίνησαν με προβλήματα λόγω των περιορισμών που είχαν το καλοκαίρι στις μεταγραφές είναι λογικό να έχουν βελτιωθεί σημαντικά. Ο Άρης παρουσιάζεται βελτιωμένος. Είναι μια ομάδα που δείχνει αγωνιστικότητα, έχει πάθος, έχει οργάνωση αλλά κι εμείς έχουμε να παρατάξουμε τα δικά μας όπλα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε. Τα αποτελέσματα είναι συνάρτηση και με τον βαθμό δυσκολίας του κάθε αγώνα. Εμείς είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά από κει και πέρα η ομάδα βελτιώνεται σε αρκετούς τομείς μεταξύ των οποίων και το επιθετικό κομμάτι».

Όσο για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει σήμερα η ομάδα του υποστήριξε: «Εμείς είμαστε μια ομάδα που δεν έχει ποιότητα και εμπειρία σε μεγάλο βαθμό. Άρα θα πρέπει να βγάζουμε κάθε βδομάδα στον αγωνιστικό χώρο πάθος, αγωνιστικότητα, να τρέξουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Αυτή τα φορά θα πρέπει να δείξουμε πάλι μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης, μεγάλο βαθμό αυτοπεποίθησης και ηρεμίας για να μην επηρεαστούμε στο ψυχολογικό κομμάτι από την πίεση που θα ασκήσει ο αντίπαλος».

To Top