“Πάνω από δέκα άτομα κινδυνεύουν με φυλακή από τον έλεγχο στην ΠΑΕ”!

Ο  δικηγόρος Στάθης Τσομίδης επανήλθε και με νέες δηλώσεις του μίλησε για το άρθρο 99 αλλά και αυτούς που κινδυνεύουν εφόσον γίνει έλεγχος στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το άρθρο 99 και τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να γίνει η υπαγωγή: «Η επιτροπή μετά από τρεις συνεδριάσεις κατέληξε σε ένα συμπέρασμα το οποίο δεν θα σας το ανακοινώσω όλο. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε το συγκεκριμένο νομικό κείμενο το οποίο απαιτεί συγκεκριμένες παραμέτρους για να γίνει δεκτό. Όλοι αυτοί που μιλούσαν και λέγανε ότι η μόνη λύση είναι το άρθρο 99, θα τους πω ότι η αίτηση έχει κενά τα οποία οφείλονται σε συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη της ομάδας. Πρέπει να σας πω ότι αυτά που ζητάμε είναι πάρα πολύ εξειδικευμένα.

Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι το βράδυ της Κυριακής σε σύσκεψη που έγινε ζήτησα 18-20 έγγραφα, δεν έχω τα στοιχεία που θέλω και όχι μόνο εγώ. Οι στιγμές είναι τόσο κρίσιμες και δεν είναι η ώρα για να κάνουμε κριτική, εγώ είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε. Η ΠΑΕ Άρης σας λέω ότι είναι βιώσιμη γιατί το μπίζνες πλαν δεν είναι απαραίτητο να δοθεί σήμερα.

Μια ΑΕ έχει τα πάγια στοιχεία της και η ΠΑΕ Άρης έχει ακίνητη περιουσία, αξιολόγηση των παικτών και των Κ-17, K-20, αυτά καταγράφονται και αξιολογούνται. Ας μην βιάζονται κάποιοι να λένε ότι χάθηκε χρόνος, δεν χάθηκε χρόνος».

Για αυτούς που κινδυνεύουν: «Πάνω από δέκα άτομα κινδυνεύουν εφόσον γίνει ο έλεγχος στην ΠΑΕ. Κάποιοι που σκέφτονται ότι μπορεί να πάνε φυλακή εγώ τους συμπονώ αλλά αν αποδειχτεί ότι κάποιοι πήραν λεφτά είναι βέβαιο ότι πρέπει να πράξουν κάπως ώστε να δείξουν ότι έχουν μετανιώσει και να επιστρέψουν κάποια χρήματα. Όλοι μας είπαν να κάνουμε την δουλειά και να προχωρήσουμε και πως αυτοί που έφταιξαν θα δουν τι τους αναλογεί ως ευθύνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ θα πω ότι αυτήν την ώρα δεν είναι ώρα ευθυνών, είναι ώρα να σώσουμε τον Άρη».

Για αυτούς που κάνουν κακό στην ομάδα: «Κάποιοι τις τελευταίες ώρες νομίζουν ότι μπορούν να βλάψουν τους συναδέλφους μου μα δεν κάνουν κακό στους δικηγόρους αλλά στην ομάδα. Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αναλογεί. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε και σας διαβεβαιώνω ότι θα σώσουμε τον Άρη».

Για τον χρηματοδότη: «Κανένας επενδυτής δεν πρόκειται να έρθει αν δεν του αποδείξουμε ότι θα έχει προοπτική. Ο επενδυτής ή οι επενδυτές όταν με πήραν με ρώτησαν κάποια πράγματα, εγώ θα πω ότι το ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλωθεί όταν με το καλό παρθεί αυτή η απόφαση. Ο σωτήρας επενδυτής που έχουμε μάθει δεν μπορεί να είναι πάντα ένας, δεν μπορεί κατά την γνώμη μου να είναι ένας. Αυτός που ρώτησε εμένα ενδεχομένως να έχει και άλλους από πίσω».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους παράγοντες: «Θέλω να κάνω μια έκκληση σε όλους τους παράγοντες, φάγαμε τον γάιδαρο μην την πατήσουμε στην ουρά».

To Top