ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Ακόμη μαθαίνω την ομάδα, κόστισαν οι απουσίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ” (video)

Ο Άλαν Πάρντιου εστίασε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Άρη… 

«Στο πρώτο δεκάλεπτο καλά, πίστευα πως ένα γκολ, μετά κάναμε κρίσιμα και σημαντικά λάθη σε χώρους που έπρεπε να έχουμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο πιέσαμε για το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε” είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Για το πόσο κόστισαν οι απουσίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ είπε: «Οι δύο που αναφέραμε σημαντικοί, ο Ετέμπο επίσης σημαντικός. Είχαμε ζητήματα στο κέντρο της άμυνας, περιμένω να πάμε καλύτερα στην συνέχεια, στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή, με βάση και τις απουσίες που είχαμε».

Για το θέμα του σκοραρίσματος της ομάδας είπε: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε για το γκολ, κάναμε ευκαιρίες αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν φοβάμαι πως αυτή η ομάδα θα έχει θέμα στο γκολ. Το σημαντικότερο ήταν πως επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκοράρει».

Για το δύσκολο πρόγραμμα είπε: «Η ομάδα θα ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα που έχει. Σήμερα αν εξαιρέσω 30 λεπτά, όταν κάναμε τα λάθη, στο υπόλοιπο παιχνίδι παίξαμε καλά και είχαμε τον έλεγχο. Πρέπει όμως να περιορίσουμε τα λάθη γιατί αυτά μας κόστισαν την νίκη σήμερα. Ακόμα μαθαίνω την ομάδα, έχω φυσικά μία καλύτερη εικόνα. Κάναμε ορισμένα λάθη, μεγάλα ρίσκα που δεν έπρεπε και πρέπει να τα σταματήσουμε. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα, δεν έχω παράπονο. Πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι».

To Top