ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ.”

Ο Άλαν Πάρντιου ήταν ικανοποιημένος από τη πρώτη του νίκη, στο πρώτο του παιχνίδι, στον πάγκο του Άρη, όπως καταγράφηκε στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στη Nova:

“Είχαμε δυσκολίες, είχαμε απουσίες σε κάποιες θέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν οι αλλαγές, κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και κερδίσαμε άξια” σημείωσε αρχικά.

Για το ότι η νίκη ήρθε με την ανατροπή: “Δεν είναι εύκολο να ανατρέπεις ένα σκορ, πόσο μάλλον κόντρα στον πρωταθλητή. Είχαμε πίστη, στην ανατροπή. Πιέσαμε δυνατά, ο Νταμπό έβγαλε τη πρώτη ασίστ και κάναμε αυτό που πρέπει.”

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδα: “Έχω πολύ καιρό να ζήσω τέτοια εμπειρία. Εδώ, ίσως μετά από 2-3 χρόνια, ήταν η ευκαιρία μου να κερδίσω το παιχνίδι ως πρώτος προπονητής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να αγκαλιάσω έναν-έναν κάθε οπαδό. Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω ζήσει μετά τη Νιούκαστλ.”

Για το αν η ομάδα θα κινηθεί μεταγραφικά: “Έχουμε αρκετούς παίκτες που έλειπαν, κυρίως στο κέντρο όμως πήραμε μεγάλο αποτέλεσμα. Έχουμε εξαιρετική ποιότητα, είμαστε πλήρης θεωρώ.”

To Top