ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Υπάρχει φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ – Έχουμε θέμα με το σκοράρισμα, σημαντική η απώλεια του Πάλμα”

Ο Άλαν Πάρντιου μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα, με δυο διαφορετικά πρόσωπα, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία. “Υπάρχει φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ – Έχουμε θέμα με το σκοράρισμα, σημαντική η απώλεια του Πάλμα” είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το τι δεν πήγε καλά για τον Άρη: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια, είχε καλή κυκλοφορία και δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα κακό σημείο του αγώνα. Βγήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, όμως στο γκολ του ΠΑΟΚ πιστεύω πως υπάρχει αμυντικό φάουλ στον αμυντικό μας».

Πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε καλά και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε θέμα με το γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχουμε σκοράρει μόλις ένα γκολ. Είναι ένα θέμα για εμάς αυτό που πρέπει να λύσουμε. Είχαμε το πνεύμα που θέλω σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να συνεχίσουμε και πάμε παρακάτω. Για εμάς ο τραυματισμός του Πάλμα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω να τον έχουμε μαζί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

To Top